Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok valaki dumcsizni?
Unatkozok. :/
Bármiről beszélhetünk. :)
Kórus: lehet férfi, női, vegyes
Szólamokra oszlik, minden szólam mást énekel együtt, vannak nagyon klassz kórusművek is, amit kifejezetten a karokra írtak.
Igen én megyek szavazni, kevés lelkesedéssel, de megyek.:)
Szeretem azokat az embereket, akik jól főznek, ez valahogy szimpatikus.:) Van kedvenc ételed?
nem muszáj menned :p ne menj inkább :D
hát az alap meg a lelkesesedés meg van hozzá tudok már sült húsokat, pörköltöt, süteményeket, levest, főzni
szeretem csinálni :)
igen a töltött sült csirke combb vajas tört krumplival :D legalábbis amit én csinálok :p
neked van? :)
Grill csirkemell, saláta, gyümölcskrémleves, töltött paprika, de igazából szinte bármi ha jól elvan készítve.:)
Kutya vagy macska?:)
Akkor te is húsos vagy inkább mint én. :D
Van mind2ő mindig de inkább a cica ^^
Könyvet nem szeretem nincs benne kép. :D
Nem szoktam könyveket olvasni egyszer olvastam el a volt egy gólyámat meg a pálutcai fiúkat.
Zene inkább rock és az alternativái felé hajolgatok de hallgatok kallszikust, retót, popot végűl is mindent ami tetszik nekem
te? :)
Zenéből nálam is elég tág, alkalmanként még a mulatós is.:)
Jót dumcsiztunk!:) Jó legyél, szia!:)
Hm mulatóst én is pl deltát :D
Te is, köszi és szia! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!