Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden tini (ezzel a 14-17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden tini (ezzel a 14-17 éves korosztályra gondolok) ribi?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de eszembe jutott ez a kérdés. Mert egy haverom ma reggel szerelmi bánat miatt ezt mondta: Minden nő ribi.

2014. febr. 25. 18:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdéseken már csak a fejemet tudom ingatni. Ne nagy általánosságban ítéljük meg a tiniket... beleértve engem is, és én nem vagyok r*banc, ez biztos.:D Sok ilyen és ehhez hasonló kérdést volt már szerencsém elolvasni, és válaszok bőven érkeztek rájuk, melyekben a legtöbb igenlő volt, azaz MINDEN TINI R*BANC... NEM! ez nem igaz..

Akkor ki a r*banc? Aki szép? Mostanában ez megy, aki kitűnik azzal, hogy szép, esetleg sminkeli magát (me' mé' baj az, ha valaki 14 éves korában elkezd sminkelni? Jó, itt nem a feltűnő sminkről beszélek, ne érts félre...)

DE! Attól, hogy valaki szép/szebb nem feltétlen r*banc!

És aki csúnya? Az nem lehet r*banc? Dehogynem.. Persze, a legtöbb r*bi csinos, de akadnak köztük csúnyák is, az én megítélésem szerint. Ezek a nagyszájú, mell kirakós, mindjárt-hátra-esek-a-gigaseggem-súlyától lányok nekem mind egy szálig RONDÁK.

De először a belső érdekeket tartsd szem előtt, én mindig ezt szajkózom... :) 15/L

2014. febr. 27. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!