Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit? Akarhat valamit?
Tudom,hogy sok ilyen kérdés van,kérlek ne hurrogjatok le.
Szóval,van egy osztálytársam,mögöttem ül.Kedvelem,jó fej.Szoktunk beszélgetni,hülyéskedni(nem csak ketten,hanem többen).Ő mindig kérdezget,vagy mond valamit.Pl.:megfogja a karomat,kicsit megszorítja(úgy,hogy ne fájjon) aztán megkérdezi,hogy gyúrok-e,vagy azt mondja,hogy komoly pali vagyok.Ma pedig a csizmámat akarta mindenképpen lehúzni(szoknyába voltam,így pont letudta volna húzni).
Beszélgettem a barátnőmmel és azt mondta,hogy lehet h tetszek neki.Erre nem is gondoltam,de ahogy a barátnőm mondta,egyre többször eszembe jut ez.
Szerintetek?Jelenthet valamit?
14,5/L

szerintem idövel kiderül :)
amúgy így szoktak kezdödni dolgok ebben a korban
köszönöm a választ.
Hát nem is tudom mit gondoljak...végül is helyes srác,meg jól elvagyunk,de annyira nem ismerem.Meg ott van az az eshetőség is,hogy ha valami miatt szakítanánk az rossz lenne,mert együtt vagyunk állandóan a suli miatt:S
de majd kialakul...

Ezt igazábol te kell érezzd...mert látszik rajta,ha kedvel.
De mondjuk valószínű hogy tetszel neki.szóval..nem ártana ha elbeszélgetnél vele.
Azt sejtettem,hogy ezek jelek,csak azért bizonytalanodtam el,mert 3-4lánynak szokott ilyenek mondani még rajtam kívül.
Amúgy kedvelem,meg minden és örülök,hogy jóba vagyunk,de nem szeretnék egyelőre többet.
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!