Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Káromkodás lányként nagyon csúnya?
szerintem csúnya:/ én is szoktam, de próbálom magam visszafogni és elintézni valami kevésbé ronda szóval a mondanivalómat. mondjuk én régebben nem káromkodtam, de körülöttem elég sokan beszélnek így és rászoktam a b+-re, meg ilyenekre és néha szégyellem magam, miután kimondom, mert régebben lenéztem az így beszélő embereket.
17L
nekem volt fősulin egy lány csoporttársam, egyfolytában minden mondatában volt 2 bmeg, meg egyebek. sztem nagyon kiábrándító volt h egy mondatot nemtudott elmondani káromkodás nélkül.
ha egy lány káromkodik amikor ideges azmég nemfeltétlen gáz, ha nem cifrázza túl, és nem túl gyakori.
szóval ha temár átestél a ló túloldalára sztem kicsit vegyél vissza.
Lányként azt gondolom kiábrándító dolog,ha egy lány csúnyán beszél.Persze,ha valaki nagyon felidegesít akkor velem is megtörténik,hogy beszólok egy "b*sszust/b*szkit/a p*csábant..."
De próbálom visszafogni magam,nem azért,mert a fiúk szerint is kiábrándító,hanem mert szerintem sem szép.
15/L
Van, aki ebből azt a következtetést vonja le, hogy te egy bunkó paraszt vagy, neveletlen és gusztustalan, de akik így gondolják szärd le őket, nem érdemlik meg a társaságod...
Én is leszärom, ha valaki emiatt beskatujáz. Az ő véleményük nekem qrvára nem számít, és egyáltalán nem érzem magam alantasabbnak miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!