Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Káromkodás lányként nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Káromkodás lányként nagyon csúnya?

Figyelt kérdés
Én nagyon sokat káromkodok. Nem azért, hogy "nagylánynak" meg hű de nagyszájúnak nézzenek, hanem csak úgy jön. :S Még nem szóltak meg miatta, de érdekel más emberek véleménye.
2009. dec. 11. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
vannak akik az értelmi szintet vonják le a beszédből, ugyhogy csak óvatosan a csúnya szavakkal. Inkább szokjál le róla.
2009. dec. 11. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem csúnya:/ én is szoktam, de próbálom magam visszafogni és elintézni valami kevésbé ronda szóval a mondanivalómat. mondjuk én régebben nem káromkodtam, de körülöttem elég sokan beszélnek így és rászoktam a b+-re, meg ilyenekre és néha szégyellem magam, miután kimondom, mert régebben lenéztem az így beszélő embereket.

17L

2009. dec. 11. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég kiábrándító. Ha folyton b*zmegol, meg gec*zik.
2009. dec. 11. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt fősulin egy lány csoporttársam, egyfolytában minden mondatában volt 2 bmeg, meg egyebek. sztem nagyon kiábrándító volt h egy mondatot nemtudott elmondani káromkodás nélkül.

ha egy lány káromkodik amikor ideges azmég nemfeltétlen gáz, ha nem cifrázza túl, és nem túl gyakori.

szóval ha temár átestél a ló túloldalára sztem kicsit vegyél vissza.

2009. dec. 11. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a véleményem erről? Teljesen kiábrándító...
2009. dec. 11. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ÉN szeretem a káromkodós csajokat :D
2009. dec. 11. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Lányként azt gondolom kiábrándító dolog,ha egy lány csúnyán beszél.Persze,ha valaki nagyon felidegesít akkor velem is megtörténik,hogy beszólok egy "b*sszust/b*szkit/a p*csábant..."

De próbálom visszafogni magam,nem azért,mert a fiúk szerint is kiábrándító,hanem mert szerintem sem szép.

15/L

2009. dec. 11. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:
ciki, de én is úgy káromkodok, ha felhúznak, mint egy kocsis...tök mindegy hol vagyok, hányan vannak körülöttem... magasívből lesz.arom, hogy ki mit gondol rólam.. =D 25év
2009. dec. 11. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
engem nem zavar :D
2010. jan. 3. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki ebből azt a következtetést vonja le, hogy te egy bunkó paraszt vagy, neveletlen és gusztustalan, de akik így gondolják szärd le őket, nem érdemlik meg a társaságod...

Én is leszärom, ha valaki emiatt beskatujáz. Az ő véleményük nekem qrvára nem számít, és egyáltalán nem érzem magam alantasabbnak miatta.

2011. febr. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!