Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzóna elkerülése. Hogyan?
Figyelt kérdés
Sokat fogunk beszélgetni, együtt lenni, és tetszik a lány.2014. febr. 24. 17:47
1/9 anonim válasza:
Úgy, hogy próbálj meg a Barátja lenni, nem pedig kapásból a lába közé kerülni.
3/9 anonim válasza:
Érintsd meg (ne letapizd) és közeledj felé, csókold meg az első randin már, ne habozz, légy határozott és férfias, ne pedig buzî!
5/9 anonim válasza:
Ha vonzódik hozzád,akkor úgysem ott fogsz kikötni,ha pedig nem,akkor akár fejen is állhatsz.
6/9 anonim válasza:
cselekedj! de gyorsan mert ha ő nem kedvel téged,tovább tudj lépni és elengedni
Mert csak befogsz kattanni
én is így jártam a csóknál tovább nem jutottunk és csak barátnak tekintett ami nagyon fájt és nehéz volt vele megbírkozni... :(
7/9 anonim válasza:
Én a csók után az első adandó alkalommal a bugyijába nyúltam és a mellét simogattam a ruha alatt, hogy tudja mi az ábra, és nem csak romantikázni akarok, meg nem vagyok valami buza vagy szerencsétlen. Tudtára adtam, hogy be akarok jutni a p|nájába. Akkor még ha nem is volt szex, első lépésnek hatásos, és tudja rögtön a lány, hogy férfivel van dolga, nem egy kisgyerekkel vagy egy nyámnyila alakkal. Kannak kell lenni néha, nem elég az udvarlás, meg kell mutatni ki az akinek farka van!
8/9 anonim válasza:
Szegény lány, még alig ismeritek egymást, te máris bepakoltad a "barátnő zónába". No mindegy, legalább próbáld meg tisztázni, hogy csak azért beszélgetsz vele, meg vagy kedves hozzá, hogy idővel majd széttárja neked a lábát, és nem másért; de a rögtön bugyiba nyúlkálással vigyáznék, mert pár lány nem reagál túl jól az ilyesmire (magamból kiindulva mondom)...
9/9 anonim válasza:
8: ha már a farkamat tapogatja, (jó igaz, gatyán keresztül csak) akkor engedtessék meg nekem, hogy a bugyijába nyúljak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!