Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha nem kell eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha nem kell eléggé egy Nő, akkor melyik viselkedés alapján mondtok le rólam végleg? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Tehát van egy pasi (30é), akinek úgy érzem, hogy nem kellek eléggé, mert láthatott volna többször is az elmúlt napokban, de nem jött át 18km-t és sokszor azt hajtogatja, hogy menjek én hozzá (a lakására). Szerintem ha hiányzok valakinek és akar engem, akkor alap, hogy nem megvárja míg én megyek, hanem hív és jön. Vagy én várok el sokat?

2 viselkedés közül melyiket válasszam, ha nekem kell a pasi? -->

1.) Kulturált módon, de vágjam a fejéhez, hogy nem vagyok hülye és tudom, hogy ha igazán kellenék neki és hiányoznék neki, akkor szó nélkül jönne, hogy lásson. És hogy kezd elegem lenni abból, hogy folyton csak azzal jön, hogy én menjek át hozzá, miközben tettekkel még nem annyira bizonyította, hogy tényleg kellek neki, csak szavakkal!?

2.) Már elég sokat beszéltünk a fenti dolgokról, úgyhogy ez a verzió meg az lenne, ha most megpróbálom egy kicsit nem felhozni ezt a dolgot, hogy állandóan azt akarja, hogy én menjek át, meg nem az orra alá dörgölni, hogy miért nem akar jönni ő (idáig 3x jött ő). És megpróbálnék inkább más dolgokról beszélgetni vele, hogy telt a napja, ilyesmi.

Melyikkel érhetném el jobban, hogy udvaroljon még egy kicsit, meg hogy rájöjjön a dolgokra?

2014. febr. 24. 16:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

8#

Persze nem tudom biztosan, de ahogy én tudom, az a kis benzinpénz nem akadály neki. És érdekelni is érdeklem szerintem, legalábbis mikor találkozunk akkor nem egyértelmű az öleléséből, a csókjából.

9#

Engem az aggaszt, hogy állandóan ezzel jön, meg hogy aludjak nála, nem kell egyből hancúrra gondolnom...

És én nagyon szeretnék vele lenni, tényleg. Már-már vérzik a szívem, hogy nem lehetek vele. :(

2014. febr. 24. 16:33
 12/21 A kérdező kommentje:

javítás:

*akkor nem=nekem egyértelmű! :)

2014. febr. 24. 16:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Én viszont meg tudom mondani, hogy miért pont őt akarod, mert nem kapod meg... A nők nem épp bonyolult lelkek ilyen téren. Egyszerűen imponál neked az, hogy nem úgy ugrál ahogy te fütyülsz. Csak egyszerű hatalmi játékról van szó, ahol még nem akarsz behódolni, de azt se igazán akarod, hogy ő megtegye, különben már rég vége lenne...
2014. febr. 24. 16:35
 14/21 A kérdező kommentje:

Drek, ez érdekes, mert mondta is, hogy nem akarja, hogy én ugráltassam. De mondtam már neki, hogy ez nem ugráltatás, csak szeretném látni. Egy kapcsolat elején meg szerintem elvárható egy pasitól, hogy jöjjön. Nem? Még virágot sem kaptam tőle, de ezt is lehet gáz lenne az orra alá dörgölni. :(

De amúgy nem azért kell nekem ő, hanem mert tényleg elbírnék vele képzelni egy kapcsolatot.

Csak nem tudom mit tegyek. :(

2014. febr. 24. 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha az alapokkal gond van, akkor mi lesz később.
2014. febr. 24. 16:38
 16/21 A kérdező kommentje:
Ez is igaz... De azt mondja, hogy ő is akar engem. Szerintem mindketten nagyon makacsok vagyunk.
2014. febr. 24. 16:40
 17/21 A kérdező kommentje:
És akkor végülis mi lenne a helyes? :(
2014. febr. 24. 16:44
 18/21 anonim ***** válasza:
A makacsság éppen elég. Jó, ha az egyik nem az a típus. De talán a kapcsolat legelején úgy szokás, hogy a férfi enged, ha ekkor sem megy neki, jók a kilátásaitok.
2014. febr. 24. 16:46
 19/21 A kérdező kommentje:
:(
2014. febr. 24. 16:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Rávenni, hogy alkalmazkodjon viszonylag könnyedén. Ha nem hajlandó, akkor ez bizony egy jel. Mondjuk hisztizés nélkül, mert eséles, hogy csak azt fogja meglátni belőle.
2014. febr. 24. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!