Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit mennyire zavar ha a nő bőrén úgynevezett striák láthatóak?
Figyelt kérdés
Nem terhesség miatti, hanem mondjuk hirtelen hízás/fogyás miatt.
És azok is halványak.Szokott zavarni akár szex közben vagy ilyesmi?
NŐk akiknek ilyen a bőrük..nektek mi a tapasztalatotok?
2014. febr. 23. 22:08
11/11 anonim válasza:
Az átlag pasinak fel se tűnik ha halványabbak, mint a képen linkelt. Nekem hirtelen hízás majd fogyás miatt van az oldalamon, combomon. Hihetetlenül zavart, de nagykislány módjára nem rejtegettem, de azért az első adandó alkalommal megkérdeztem páromat, hogy nagyon zavarja? Visszakérdezett, hogy mégis mi? Aztán a következő program az volt, hogy végignézegette rajtam közelebbről, közölte, hogy eddig fel se tűnt neki, de zebrásan is tetszem neki, ezt be is bizonyította aztán... :D Szóval nem kell szerintem aggódnod miatta. Ha tornázol/mozogsz és fitt maradsz, akkor kb leszarják, mert másra figyelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!