Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok, ha egy barátotok bevallaná nektek, hogy homoszexuális?
Nagyon kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik nem ítélik el a másságot.
Szóval mit tennél, ha az egyik barátod az egyik nap elédállna és azt mondaná, hogy leszbikus/meleg vagyok?
Mit mondanál?
Ha nem szeretnéd megbántani, és NEM zavar, hogy ez így van, és a kapcsolatot továbbra is ugyanúgy szeretnéd folytatni.
Először biztos meglepetésként érne. De támogatnám mindenben, és természetesen ezek után is a barátom lesz. Igazából csak ennyit mondanék.Megköszönném, hogy bízik bennem annyira, hogy elmondta. Én nem ragoznám túl, menne minden tovább a régi kerékvágásban.
24/n
ha csak azok válaszoljanak, akik nem ítélik el, akkor miért vársz válaszokat?
engem spec. nem zavarna, ha nem engem szemelt ki
Első válaszoló, köszönöm!
Utolsó válaszoló! Azért, mert a kérdésem nem az, hogy mit szólnál, hanem hogy konkrétan mit mondanál. Mint írtam, csak az érdekel, aki támogatná, mellette állna.
Elmondanám,hogy ez engem nem zavar,hogy én elfogadom a másságot.Itt csak arról van szó,hogy a vele azonos neműekhez vonzódik,nem másról.Az pedig,hogy kivel szexel az én haverom,barátom v. barátnőm,vagyhogy kivel csókolózik,az engem addig a percig nem érdekel,míg nem az én pasijaimról van szó.De hogyan is lehetne szó pasikról?Hiszen leszbikus..illetve homoszexuális.
A biszexualítást pedig ha említené,akkor csak annyit mondanék,hogy "és?most akkor mi van?"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!