Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tőlem miért nem akar senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tőlem miért nem akar senki sem komoly kapcsolatot? Plázacicaként több esélyem lenne?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Még úgy igazából nem is volt kapcsolatom, csak 1-2 hónapos kapcsolataim. Mindegyik pasi "csak" azt akarja tőlem. Az interneten eddig minden pasi azt írta nekem hogy komoly kapcsolatot akar, de már első beszélgetés alkalmával felhozták a szex témát tök ismeretlenül. Nem tudom hogyan lehetne komoly párkapcsolatom, mert egy kis faluban élek ahol nem sok kimozdulási lehetőség van. Még mielőtt megemlítenétek átlagosan nézek ki nem vagyok egy plázacica. Nincs a hajam festve sem, és szolidan festem ki magam, nem szolizok. Képet senkinek nem küldök.
2014. febr. 23. 14:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

De hiába vannak hosszú párkapcsolatai egy plázacicának, azok minőségre nem lehetne olyan jók, hiszen a plázacicákra minden farkavezetett férfi ráhajt.

Egyszerűen csak nem találtál még normálisat, pedig van.

Ha beállnál plázacicának, akkor többet kapnál a legaljából, az 100.

Érdeklődési körödnek megfelelően keress, pl ha érdekelnek a könyvek, akkor könyvtár, stb.

2014. febr. 23. 15:05
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

11 es ez az egyik a másik ha párkapcsolat-I vannak akkor nem hiszem hogy hosszú távúak XDDD ha a kérdezőhöz hasonló koru akkor meg pláne XDDD

kérdező mi neked a hosszú ? Nekem a hosszú 3 évtől kezdődik! Es ha annak plázacicának hosszú kapcsolata-i vannak akkor 100, hogy elmúlt már 30 éves

2014. febr. 23. 15:12
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

12 vagyok am ha meg csak sexet akar tőled mindenki akkor lehet h télleg plázacica szinten vagy agyilag...

és erre ismerkedés közben jöhetnek rá a srácok akikkel eddig ismerkedtél azért nem kellettél "hosszú távra"

2014. febr. 23. 15:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok plázacica agyilag sem.
2014. febr. 23. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Beszélgessünk és kiderül :P
2014. febr. 23. 15:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem se kéne ilyen pláza izé, igaz a szebb lányok jönnek be ( kinek mi a szép ), de a természetes. Tehát a szolizott bőr, műköröm, sőt a festett körmöt se szeretem:D, festett haj, ezek nem... Sminkből is talán egy enyhe a szemre max aztán oké. :) Mindemellett persze a belső is ugyan olyan fontos, tehát a plázák sehogyse.:D Ők nagyrészt feltételezem nagyon egósok és miegymás, szóval nagyon nem...

Maradj ilyen, a normálisakat így fogod érdekelni szerintem is. :) És majd biztos találsz, időnként egyik barátnőddel elmentek a közeli városba vagy nem tudom... De interneten is lehet találni normálisakat nem mondom, hogy nem, csak ugye zságbamacska...:/

19/f

2014. febr. 23. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem válaszolsz az üzenetemre?
2014. febr. 23. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!