Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bánjak a lánnyal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bánjak a lánnyal, aki tetszik?

Figyelt kérdés
Együtt leszek vele egy helyen egy egész hétvégét. Mások is lesznek, de ő csak engem ismer majd. Hogy bánjak majd vele, hogyan beszéljek vele, hogy legyen esélyem nála, és ne kerüljek a barátzónába (ha még nem vagyok ott).

2014. febr. 23. 09:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
adj jeleket! pl. emeld ki milyen szép szeme,haja van vagy csak mondd el neki, hogy tetszik neked ő:)
2014. febr. 23. 09:26
 2/20 anonim ***** válasza:
Es foglalkozz vele! Mert annal nincs rosszabb ha elmesz a barataidhoz ot meg otthagyod egyedul.. Persze kell ismerkednie/beszelgetnie neki is de ne hagyd egyedul, ha latod, hogy elvan masokkal kicsit elmehetsz:)
2014. febr. 23. 09:30
 3/20 anonim ***** válasza:
teljesen igazat mondd a #2 válaszoló!Jó ha nem hagyod egyedül...!
2014. febr. 23. 09:32
 4/20 anonim ***** válasza:
... mert elszedi más
2014. febr. 23. 09:34
 5/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerintetek filmet nézzek meg vele? Moziba nem tudunk elmenni, de áthívom majd abba a szobába, ahol én leszek elszállásolva, és megnézünk egy filmet. :)

Ha igen, ti milyen filmet néznétek?

Ja, és érintsem meg majd néha? Hol és hogyan? Evvel jó lenne jelezni, hogy nem csak barátja szeretnék lenni.

2014. febr. 23. 09:34
 6/20 anonim ***** válasza:
nézzetek meg egy vígjátékot.A film nézés közbe meg esetleg megfoghatnád a kezét:)
2014. febr. 23. 09:37
 7/20 anonim ***** válasza:

A nők általában a határozottságot részesítik előnyben.

Ha ezt látja rajtad, akkor a "nem"et "igen"nek kell érteni.

A nyáladzást kevés nő tiszteli!

2014. febr. 23. 09:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Ez így van! Csinálj bármit (ne nyomulj nagyon rá), ne legyél tutyimutyi, az a lehető legrosszabb, amit tehetsz.
2014. febr. 23. 09:43
 9/20 A kérdező kommentje:

"nézzetek meg egy vígjátékot.A film nézés közbe meg esetleg megfoghatnád a kezét:)"

A kézmegfogás tetszik, de a vígjátékokat nem szeretem. Dráma vagy thriller nem jó? :D

A határozottsággal egyetértek, én is észrevettem, hogy azt szeretik, de ez önmagában gondolom nem elég.

Ha bemegyünk majd egy cukrászdába (az egész csoport), elhívjam egy külön asztalhoz? :)

2014. febr. 23. 09:51
 10/20 anonim ***** válasza:
igazából neked kéne tudnod milyen filmeket szeret ha bejönnek neki ezek akkor mehet:D a cukrászdában szerintem nyugodtan elhívhatod külön asztalhoz:)
2014. febr. 23. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!