Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a legjobb Lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb Lany baratomba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 eve vagyunk legjobb baratok,majdnem minden szabad idomet vele toltom.Az utobi idoben nagyon beleszerettem...

Elmondtam neki,hogy erzek iranta de sajnos o mast szeret.

Anak elenere,hogy tudtaban vagyok ezzel nem tudom elfelejteni.Minden nap talalkozok vele,beszelgetek vele stb.El szeretnem felejteni,marmint csak barat szeretnek leni mert igy csak magamat kinzom.Van ra valami mod?

15F

2014. febr. 23. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Én az összes lány barátomba szerelmes vagyok, de egyiknek se mondom el és mindegyiknek szoktam néha említeni a másikat és azt hiszik egymásról, hogy valami komolyabb is van köztünk. Így vagyok még mindig szűz xD

Nem kamu. Lőjön le valaki :/

2014. febr. 23. 00:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el másokkal lógni/haverkodni
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez elég kínos téma... Hagyd szerintem ez a legjobb.
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2014. febr. 23. 00:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudni kéne, hogy ő mennyire szerelmes abba a más vkibe, és hogy mennyi esély van rá, hogy összejönnek. Mivel ha van esély rá, hogy nem lesz belőle semmi, akkor még mindig van esélyed rá, hogy te legyél a befutó. De sajnos ha komoly az ügy közöttük, akkor soha nem lesz belőled herceg lóval, csak a legjobb barátja.
2014. febr. 23. 00:11
 6/7 anonim ***** válasza:
sajnos én is ebben a cipőben járok és igen a haverkodj másokkal segít addig míg velük vagy és nem gondolsz rá amíg elfoglalod magad, de reggel vagy este álmodban a buszon vagy zene hallgatás közben akkor is rá gondolok szóval csak annyit tudsz tenni, hogy tényleg lefoglalod magad és annyit nem beszélsz/találkozol vele a saját érdekedben..
2014. febr. 23. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:

...ha szeretsz valakit az nem fáj. Az fáj, hogy nem szeretnek viszont, ezért sajnálod magad.

Az van, hogy most meg kell hogy elégedj ennyivel. Van ez így néha velünk.

2014. júl. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!