Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek jönnek be a zenész pasik? Második kérdés: vertetek már át egy pasit nagyon csúnyán?
Fiúinak a kérdések turn!(fordítva) köszi a válaszokat!
Kísérleti célból: egy GYIK-ező
Ez a kettő, hogy illik egymáshoz?:D
Zenélsz és átb*sztak?
Ö...izé...Én csaj vagyok:D xxxxxD
Amúgy odaírtam, hogy kísérleti célból...nem baj, ha csak én értem!:D
Én pasi vagyok.
Nekem nem erény, sem hátrány ha valaki zenész-atomfizikus-hotel takarító.
Nem, vagyis szerintem nem.
De lehet ha a nőket kérdezed akikhez közöm volt, akkor mást írnak ide.
Tekintve, hogy zenész vagyok, szinte csak zenész bírja ki velem. Igen, pluszpont, mert hosszútávra szeretek tervezni.
Ő, nem, soha. Egyszer 'vertem át', a srác érettségizett, nagyon szerelmes volt - és ilyen hősszerelmes, nagyon törékeny pofa - nekem meg már minden hócipőm tele volt vele. Játszottam neki a cukilámúrt, amíg kézhez nem kapta az érettségijét, és akkor raktam ki a szűrét. 1-1,5 hónapon át átvertem, de legalább érés után omlott össze. Utólag sem bánom, ha nem vették volna fel a hőn áhított egyetemére, sose hevertem volna ki a gondolatát, hogy esetleg miattam.
A barátom zenél, csak nem híres xd Bejönnek.
Igen, az exem imádott én meg kinéztem a barátomat közben és flörtölgettem vele.
hát azt hiszem igen :D az összes pasim zenélt: volt dobos, basszusgitáros, spanyol gitáros és a mostani furulyázik :)
én nem vertem át senkit, de a spanyol gitáros piszkosul átvert
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!