Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít már baromira, hogy mindenhol ezt az "éld ki magad" idiótaságot nyomatják?
Szerintem ez az egész hülyeség csak a 21. század találmánya és mentség azoknak az embereknek, akik képtelenek kapcsolatokat kialakítani és hosszú távon fenntartani. A sok birka pedig követi a Való Világ és egyéb szennyek által kialakított trendet.
Azt hozzáteszem, hogy 16 évesen vesztettem el és már 8 éve azzal a férfival vagyok akit szeretek, és valahogy még sosem furdalt a kíváncsiság. És a szüleim is kibírták valahogy egymás mellett. 24 éve házasok.
Nyugodtan nézzetek hülyének, nem érdekel.
Off:
8-as, szerintem te még nagyon durván nem nőttél fel. Persze elfogadom, vannak ilyen emberek is, de nem szívesen vagyok velük egy légtérben. Azt viszont becsülöm benned, hogy nem mások véleménye alapján korlátozod magadat, viszont akkor is mindennek van határa sztem. 23/F
A legkevésbé sem érdekel, pedig sosem "éltem ki" magam, és az első párkapcsolatom házassággal végződött.
Szegény én, boldogan élek egy férfival, akivel kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást, mennyivel jobb lenne szingliként plátói szerelmek után sírni vagy kapcsolatból kapcsolatba ugrálni, és stabilitás után vágyakozni :D
Már annyiszor kifejtettem itt...
Kiélni magadat, meg egyáltalán "élni" nem egyenlő azzal, hogy összevissza dugsz/dugnak.
Szabadság? Miért, ha van valakid, az börtön? Akinek igen, ott bizony baromi nagy problémák vannak.
Én a legjobban élni barátnőm mellett tudok. A legszabadabbnak most érzem magam, hogy ő van nekem. Ja, hogy nem dughatok agyba-főbe? Ez természetes. De nem is hiányzik az a fajta életstílus, és egyáltalán nem érzem rabságnak, hogy van, aki szeret, és nem dughatok minden hétvégén mást.
Én szeretek szórakozni, bulizni, "élni". Szerintem jó lesz erre visszaemlékezni a legjobb barátnőmmel, h mennyit baromkodtunk. Aztán majd úgy is jön egy srác akivel komoly kapcsolatot is érdemes kialakítani.
16/L (mielőtt azzal jönnétek h tuti minden buliban megdugatom magam, még szűz vagyok és az is maradok míg szerelmes nem leszek egy komoly kapcsolat keretein belül :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!