Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor voltatok legelőször szerelmesek?
Figyelt kérdés
én olyan 6-7 évesen.. :D igaz a lány sokkal idősebb volt és imádtam puszilgatni meg ölelgetni de hát na :D ő 14 volt..2014. febr. 22. 02:00
11/19 anonim válasza:
Úgy 8 évesen szerelmesek voltunk egymásba a szomszéd kisfiúval :)
24/N
13/19 anonim válasza:
4 évesen a legjobb barátomba :) jártunk is :D igaz, h csak 5 percig, de szép volt :D első kapcsolatunk volt :D
21/L
14/19 anonim válasza:
11 évesen, aztán most . Az első szép emlék, a mostani pokoli.
15/19 anonim válasza:
Oviban..bár az nem nevezhető szerelemnek szerintem:)
azon kívül 2.-3.-os koromban.
17/19 anonim válasza:
:D milyen sok cukiság folyik itt.
Én 7 évesen először tartott 12 éves koromig, majd 13 évesen ami túl sokáig tartott :D
18/19 anonim válasza:
Hááát kb. másfél éve kezdtem tankizni azóta együtt élünk <3
19/19 anonim válasza:
kb. 14 (nagyon rámmozdult az illető beszélgetés közben - Igen, ARRA - de ügyesen levakartam). Azóta nyugi van a fronton! 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!