Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők bárkibe beletudnak szeretni!?
Kicsit sarkos a kérdés, inkább úgy értem, hogy a külsőtől elvonatkoztatva igaz ez.
Rengeteg szerencsétlen kérdést olvasok itt, akik mind a külsőre fogják a magányukat. Saját tapasztalatom alapján, ez csak az ismerkedést neheziti meg. Így valóban hátrányos helyzetből indulhat a "versenyző", melyet akár előnyére is fordíthat.
Én aztán tényleg nem vagyok egy bredpitty, sőt! Ettől függetlenül nem panaszkodom! Olyan hölgyek voltak szerelmetesek belém, akikről nem is gondoltam volna. És mindezt a belsővel értem el, ami igazából nem egy felszínes kapcsolatot eredményez, hanemn attól sokkal mélyebbet.Szóval amit üzenni akarok a sok panaszkodó, sápitozó férfitársaimnak, nálunk a belső sokkal nagyobb vonzerő, mint azt sokan gondolnák!
Nekem nincs komolyabb bajom a külsőmmel, én pont a személyiségemmel taszítom el a lányokat.
Tehát jóval nehezebb bárkinek is belém szeretnie. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!