Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Benéznétek? Ilyen szerelmes kerdes lenne.
Szóval te még a romantikus korszakod éled... én most növök ki belőle. Sajnálom, hogy fiú létemre elolvastam a kérdésed, sőt válaszolok is rá. Egy dolgot jegyezz meg: Ne olyat kérdezz, aki még nem hódított meg nőt. A nők többsége nem jó csajozásban. :D
(most mindjárt alá írja az egyik, hogy de a nők jobban tudják, hogy mi az amire egy nő vágyik... lehet, de általában sose azt kapják, amire oly nagyon vágynak, hanem valamit, ami küönbözik álomképeiktől, mégis messze többet ad és túlmutat azokon. Végsősoron gondolják, hogy mit akarnak, de amit tényleg akarnak, azt nem az álomképeik alkotják meg, hanem az élet.)
Ő is csak egy a sok közűl. Misztikussá tetted, átmagasztoltad, de ha megnézed a bőrét, haja színét, körbenézel, átvándoroltatod a szemed más lányokra is fel fog tűnni, hogy ő sem különb... te tetted különbbé. Nem tudhatja, hogy ő különb, max azt hogy különbnek tartod, ezért hajt az álomképei után, buta még. Az antik testek heroikus hősére vágyik, de rá fog jönni, hogy az antik testek heroikus hőse se különb, mint más. A test mögött egyszerű, gyakran puhány, félénk lélek van. Olyan, aki az erkölcs és morál, őszinteség, hűség prése alatt meginog, eltörik, elszalad. Rá kell ébrednie, hogy az általa álmodott ember léttelen. Megadhatja magát a képzeteinek, mert a nők többsége ábrándokat hajszol... sőt! Meg is fogja adni magát. Sok sok álomszerű férfi fogja megkeféli, elhagyni, megcsalni, mire ráébred, hogy létezik az antik testnél egy magasabb férfierény, a tartás. A romantikus férfilélek gyenge, hajlékony... olyan, mint a nőké. A nők lelke tűrni és megadni formálódott, a férfié, a tartásra, célratörésre, kihívásokra. Mikor ráébredsz, hogy nem tűrheted, nem adhatod meg magad annak a helyzetnek, hogy hiába epedezel egy, vagy kitudja hány lány iránt esetlenűl, akkor kezdődik meg a férfilélek kialakulása. Olyanná válsz, aki a romantikussága nagy tölteteit megtartotta, mert kiérlelte (nem mint a bunkók, akik már a legelején kiölik, csak, hogy sikereik legyenek és így igazán szeretni se képesek. "Azt hitted, hogy szeretni fog, de ő csak fogni szeret"). Valamint a hajlékonyságod keménységgé alakul. Olyan szilárd leszel, hogy akikért most epedezik a kislány a fasorba se lesznek hozzád képest. Olyanok lesznek, mint egy lyukas alsónemű, zokni pár nélkül. Lehet hogy megmarad mellettük, de titkon tudhatod, hogy az ilyen lányok fognak pont olyaskikre vágyni, mint te, amikor összevetik a régi időik lengelelkű, széptestű fiúit, veled. Ők kiüresednek a számára, te pedig értékesebb leszel, mint valaha.
Én az útnak nagyjából a 2/3 részét tettem meg, még 3-4 év és tényleg ráébrednek, hogy mit mulasztottak el. A lányok, akiket én most nem kaphattam meg, mert mások jártak a fejükben (sportos, sok szabadidővel rendelkező, bulizós sihederek). 2-3 Év múlva betöltik a 25-öt 27-et... ott lesznek, hogy: Nem tudnak mihez kezdeni az életben, csalódtak a férfiakban, monoton minden pillanat, érzik, hogy vége a fiatalságuknak, fészket kell rakniuk. Na ekkor nem azokra a naplopókra fognak gondolni, hanem a szogosokra, a töretlen erkölcsűekre, szilárd férfiakra, akik képesek fészket rakni. Fel a fejjel, az élet mindent rendbeszed előbb, utóbb, meg lesz még a te jutalmad.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!