Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez illetlenség egy pasi részéről?
ON
Ott várt tehát egy szavad se lehet.
OFF
Ha vkivel találkozóm van akkor nem folyok bele hosszas telefonbeszélgetésbe...
Aki tisztában van az alapvető illemszabályokkal, az tudja, hogy a személyes "találkozó" prioritást élvez a telefonnal szemben. Így, ha mi már várunk valakire, de az illető még nincs ott és netán kapunk egy hívást, akkor amint megérkezik a várt személy, akkor első körben először is a telefont félre kell tenni az üdvözlés erejéig, majd a telefonbeszélgetést folytatva a lehető legrövidebb időn belül be kell fejezni azt.
24/n
az illem kimondja ha valaki telefonál azt illedelmesen csendben kivárja az ember :D
lehet épp üzletelt és abból a pénzből laktál te jó a randin :DD
Én csak annyit tudok, hogy én ezt föl sem vettem volna..
Lerakja és minden megy tovább, az a két perc..na bumm...nem baszhatja senkire rá a telefont mert pont akkor odaért, ezek szerint ő előbb érkezett úgyhogy én nem látok ebben semmi kivetni valót. Ez hiszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!