Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez illetlenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez illetlenség egy pasi részéről?

Figyelt kérdés
Első randim volt egy férfival és mikor megérkeztem a megbeszélt találkozónk helyszínére ő éppen telefonált. De nem tette le a telefont, hanem tovább telefonált és vagy két percig vártam mire befejezte a telefonálást. Közben rám nézett többször és mosolygott, de tovább folytatta a beszélgetést. Pedig nem fontos dologról telefonált, máskor is megbeszélhette volna azt a dolgot. Tudom, hogy nem nagy dolog, de engem zavart, hogy odaérkeztem és így megváratott. Ti mit gondoltok erről? Voltatok már így?
2014. febr. 21. 18:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Böhöm Lajcsi: ki mondta, hogy hallgatózott?
2014. febr. 21. 19:01
 12/17 anonim ***** válasza:

ON

Ott várt tehát egy szavad se lehet.

OFF

Ha vkivel találkozóm van akkor nem folyok bele hosszas telefonbeszélgetésbe...

2014. febr. 21. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki tisztában van az alapvető illemszabályokkal, az tudja, hogy a személyes "találkozó" prioritást élvez a telefonnal szemben. Így, ha mi már várunk valakire, de az illető még nincs ott és netán kapunk egy hívást, akkor amint megérkezik a várt személy, akkor első körben először is a telefont félre kell tenni az üdvözlés erejéig, majd a telefonbeszélgetést folytatva a lehető legrövidebb időn belül be kell fejezni azt.

24/n

2014. febr. 21. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Meglepőek a válaszok. Én is zokon vettem volna... de nem tettem volna szóvá, odamegyek, köszönök... És ha nem hangzana el a telefonban, hogy "Bocs, de most le kell tennem", akkor sarkon fordulnék, és hazamennék.
2014. febr. 21. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:

az illem kimondja ha valaki telefonál azt illedelmesen csendben kivárja az ember :D

lehet épp üzletelt és abból a pénzből laktál te jó a randin :DD

2014. febr. 21. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:
46%

Én csak annyit tudok, hogy én ezt föl sem vettem volna..

Lerakja és minden megy tovább, az a két perc..na bumm...nem baszhatja senkire rá a telefont mert pont akkor odaért, ezek szerint ő előbb érkezett úgyhogy én nem látok ebben semmi kivetni valót. Ez hiszti

2014. febr. 21. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen. Ilyen esetben illik a lehető leghamarabb befejezni a telefonbeszélgetést.
2014. febr. 21. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!