Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik az edzőm, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az edzőm, mit tegyek? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés
Pár hónapja megtudtam, hogy az edzőmnek is van köze a pasikhoz. Azelőtt is tetszett, de miután megtudtam, jobban odavagyok érte. Ő valószínűleg nem tudja rólam, de szeretném megtudni mit gondol erről, és hogy lehetne-e köztünk valami. Jövő hétvégén versenyünk lesz, a fiúk közül csak én megyek, és egy szobában alszunk..Esetleg lehetne ötleteket kitalálni ebben a szituációban.

2014. febr. 21. 18:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
A kis huncut..:D am meg szted kert vna egy szobat az edzod ha nem ugy tekintene rad?
2014. febr. 21. 18:06
 2/33 A kérdező kommentje:

nem azért kért egy szobát.:DD(gondolom)

Az egyesület nem úszkál a pénzben, így mivel én vagyok az egyetlen fiú, nem bérelnek két emberre 2 db 4 ágyas szobát..hanem az edzőmmel alszok

2014. febr. 21. 18:11
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan heteró vagyok, de nem látok okot, hogy ne müködjön neked is a régi képlet. Tudod, kedvesség, előzékenység, figyelmesség, és néha ügyesen (kellő óvatossággal) adagolt finom kis áthallások, célzásértékűen persze. Ó, de csúnyák lesztek, jájj! :p
2014. febr. 21. 18:14
 4/33 A kérdező kommentje:
köszi, ez is sokat segített..esetleg konkrét dolgot nem tudnál mondani? mert arra hogy 'kedvesnek, odafigyelőnek' kell lenni, én is tudtam eddig.
2014. febr. 21. 18:18
 5/33 anonim ***** válasza:
80%

Mondjuk amikor ott lesztek kettesben a szobában miért nem vetkőzöl le alsógatyára (hogy így kényelmes, otthon is így vagyok kifogásokkal) és mászkálsz úgy előtte? Ha meleg akkor valamennyire meg kell hogy kívánjon. És az alsógatya is legyen jó kicsi és feszülő :D

Esetleg megkérdezhetnéd hogy randizik e most valakivel, milyen nők tetszenek neki (kamuból) és valahogy arra terelni a témát

19L

2014. febr. 21. 18:30
 6/33 A kérdező kommentje:
erre a feszülős alsógatyára én is gondoltam.:) lehet megfogadom
2014. febr. 21. 18:32
 7/33 anonim ***** válasza:
0%
gyújtsd fel magad. Rossz homár.
2014. febr. 21. 18:36
 8/33 A kérdező kommentje:
elég igénytelen vagy, ha az vidít fel, ha más embereket kritizálsz.:) had gratuláljak
2014. febr. 21. 18:41
 9/33 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem milyen sportág?Hány éves vagy és mennyi az edző?
2014. febr. 21. 21:07
 10/33 My Conserve ***** válasza:
Ez kicsit offtopic, de szerintem ha még mással nem voltál, akkor ne vele kezdj.
2014. febr. 21. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!