Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam az osztálytársam Gyakorin?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy kérdés hogy egy 18 éves,szűz,csendes átlagos lánynak udvarolt valaki aztán kiderült hogy csak szexet akar.
Van egy osztálytársam akire teljesen ráillik a jellemzés,az írásstílusa is hasonlított és eléggé nyomult rá eddig egy fiú de újabban sehol se látni..
Lehet rá esély hogy ő az?
Azért érdekel mert ezekszerint tiszta a pálya nála..
2014. febr. 21. 16:51
1/7 anonim válasza:
hát egy írásstílusból meg egy általános sztoriból nem lehet 100 %-os következtetéseket levonni
2/7 anonim válasza:
Eléggé valószínű. Nem sok 18 éves csendes szűz átlagos lány rohangál az országban.
3/7 anonim válasza:
Ha talaltok ilyet, kuldjetek hozzam. : D
4/7 anonim válasza:
Ez itten egy anoním oldal akarna lenni, így honnan is tudhatnánk, hogy te kire találtál rá?
5/7 anonim válasza:
Én meg igazából az apád vagyok. Na és?
6/7 A kérdező kommentje:
Béke van
2014. febr. 21. 17:15
7/7 anonim válasza:
Miért nem írsz rá, hogy hol lakik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!