Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek látszanak még a fehér foltok amiket tavaly nyáron szereztetek napozással a bikini alatt?
Figyelt kérdés
Nekem a melleimen kezd halványodni, de a popsimon még látszik.
Nektek?
2014. febr. 20. 18:25
3/11 anonim válasza:
nekem látszik,mondjuk nem sokat barnultam
4/11 anonim válasza:
Én nem napozom, nem szolizom. Egyenletes a bőröm mindenhol.
23l
7/11 anonim válasza:
Nekem látszott mèg valami, mert tavaly rendesen lebarnultam a víz mellett. De ezt most otthon próbálom korrigálni, hogy ne legyek foltos.
8/11 anonim válasza:
Nekem az látszik, ahol az utóbbi 2 hétben lebarnultam.
9/11 anonim válasza:
már bocs, de ti hülyék vagytok?? a bőrsejtek kb 2 hét alatt megújulnak, a TAVALYI barnaságból nem látszódhat semmi.
10/11 anonim válasza:
Utolsó, te komolyan azt hiszed, hogy a barnaság 2 hét alatt eltűnik?
Én mondjuk férfi vagyok, de rajtam, ha egész nyáron sokat vagyok a strandon, még következő nyár elején is szokott látszani a fürdőnadrág nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!