Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klauszivi kérdése:
Fiúk nálatok előnyben vannak a nagymellű csajok?
Figyelt kérdés
tik csak akkor közelítetek meg egy csajt hogy ha jól néz ki és nagy a melle? Ti lefikázátok azokat a csajokat akiknek nincs annyira nagy melle?Törődtök ti a belsővel egyáltalán??2014. febr. 20. 15:33
11/24 anonim válasza:
A tik a tyúk népies megnevezése...
Egyébként meg ha talán nem csak díszb..zikkal szeretnél együtt lenni... Én spec szeretem a kicsi aranyos kézbe illő ciciket. :D
26/F
12/24 anonim válasza:
Persze hogy! Kis mellű nő olyan lehet mintha pasival szexelnék. De ezt nem tudom, mert kizárólag nagy csöcsűekkel szexeltem eddig. Szóval húzd le magad a wécén. Na ezt akartad hallani?
13/24 anonim válasza:
nyáron azért jó megbámulni a pasiknak a melleket ,ha nagyobb vagy közepes,tehát ha van mit nézni rajta én sajnos kis mellű vagyok de engem is megnéznek de nyílván nem a mellem miatt nem ezen múlik ez.Természetesen én is szeretnék nagyobbakat
14/24 anonim válasza:
Én már nem fiú vagyok,hanem férfi(39).Bármilyen a cici,nem számít.Sem én,sem más nem "tökéletes".Ha ezt valaki nem így látja,annak a saját ego-javak van gond,vagy nem elég érett.
15/24 anonim válasza:
Öld meg az összes nagy mellű nőt és utána a tiéd fog majd nagynak számítani :DD
16/24 anonim válasza:
Lányok nálatok előnyben vannak a pénzes pasik?
17/24 anonim válasza:
Nekem csak a nagymellű lányok jönnek be, de nincs ezzel mindenki így. Persze, hogy számít a belső, de ez olyan, hogy a többség a kimondottan kövér lányokat nem találja vonzónak (én se), lehet akármilyen rendes, vicces, jófej, stb. Sokan így vagyunk a kis mellű lányokkal is, de közel se mindenki.
18/24 anonim válasza:
Igazából két csoportra oszlunk, mellesekre és seggesekre. Én ez utóbbi csoportba tartozom, nekem a csípő-derék, popsio-combok vonal ívei fontosak, a mell csak annyira, hogy legyen és ne lógjon.
19/24 anonim válasza:
Valamennyire igen. De nem sokat számit.
Én is popsi párti vagyok mint az elöttem szoló.
Ez olyan nálunk mint nektek a kigyurtság/izmosság mértéke. Gondolom nálad is nagyobb esélye volna egy testépítőnek, mint egy nyápic vagy mackós srácnak.
20/24 anonim válasza:
Úristen, én lány vagyok, de... b*zd, ezt te se gondolod komolyan. Most akkor megkérdezem kedves nő társaimtól: Lányok nálatok előnyben vannak a nagyfarkú pasik? Ti csak akkor jöttök össze egy pasival, ha jól néz ki és nagy a farka?
._."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!