Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok ezzel?
Szerelmes vagyok a szerelem gondolatába...
Kb. így tudnám leírni amit érzek.
Szeretnék egy fiút aki ott van velem, megérint, simogat, akivel boldog lehetek és elfogad. Nem vagyok egy főnyeremény de szeretném ha az lennék valakinek.
Elvarázsol ha bárki azt mondja tetszem neki még ha ő nekem nem is. Bár ez nagyon ritkán fordul elő! Minden kis mosolyt, viccet akár egy szót is az ellenkező nemtől valamilyen utalásnak érzek. Bár tudom ez nem így van arra az egy percre mégis elfog ez az érzés.
Ti, hogy vagytok ezzel?
Szerintem még nem voltál szerelmes...
Hidd el, nem épp olyan fennséges-magasztos érzés szerelmesnek lenni, mint ahogyan azt leírják...
Majd, ha a saját bőrödön tapasztalod, rájössz, hogy nem minden arany ami fénylik, és hogy megvan a maga sötét oldala is.
Ugyanez nekem is. Én néhány éve kitaláltam magamnak egy láthatatlan szerelmet és bebeszélem magamnak hogy létezik és szeret. Ez jobb napokon kielégít, általában megvagyok vele, de rossz napokon legszívesebben felpofoznám magam miatta.
Én gyengeségnek érzem, te nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!