Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak nektek mennyire tetszik ez az alak?
Figyelt kérdés
Nekem is kb ilyen a testem.Szerintetek jó vagy túl vékony?
2014. febr. 20. 12:53
11/28 anonim válasza:
ez a no kivolt rakva ide mar vagy otszor!
12/28 A kérdező kommentje:
Mivel ez sarka kata igen szilikon melle van :D
Miért ne kérdezhetném meg,mivel én is ilyen alkatú vagyok ,ilyen vékony csak érdekel másoknak ez szép vagy túl vékony.Nem veszem magamra a válaszokat mivel tudom,hogy nem engem dicsérnek.
2014. febr. 20. 13:09
14/28 anonim válasza:
De miért kell hozzátenni, hogy neked is ilyen van. Te bizony magadra akarod venni a válaszokat. Arra vagy kíváncsi te milyen lehetsz férfi szemmel de nem mered megmutatni magadat. Én nem ismertem fel Sakatát, de nem egy nagy eresztés. Átlagosan helyes pofi, szülés után nem szar a teste, de nem is ájulok el tőle. Ha te ilyen vagy, úgy hogy nem szültél akkor azt kell mondjam átlagosan jó vagy, de semmi kimagasló.
15/28 anonim válasza:
sarka katáról hallottam már, de még nem láttam. nem ez jár az endi vajnával.
16/28 A kérdező kommentje:
Akkor majd teszek fel magamról is képet,ha tudok csinálni de most mást nem fogok megkérni,hogy fényképezze már a testem ,egész alakos tükör meg nincs majd,ha megyek kondizni csinálok és teszek fel.
2014. febr. 20. 13:17
18/28 Zakathol válasza:
A csípő/derék rész nagyon fiús nekem. Amúgy nincs gond vele, alacsony testzsír, mégis sportos alkat. Szeretem az ilyet, de lehetne picit nőiesebb derékban.
19/28 anonim válasza:
ha valaki csak a külsőségekre ad, akkor tökéletes test. már csak az a kérdés, hogy az érdeklődési kör közös-e, lehet-e vele beszélgetni, nem csak egy témás lányka...
20/28 anonim válasza:
Kérdező: Sensor Camera
Azt hiszem ez az a alkalmazás, letöltöd és van benn időzítő. Nem kell megkérned semmit és senkit, csak leteszed a telefont vársz pár mp-ed amennyit beállítasz és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!