Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Ha tetszik egy fiú, és bejelölne, akkor nekem kéne rám írni, vagy várjam meg míg rám ír? Ha tetszik nektek egy lány és bejelölitek, egyből ráírtok? Vagy úgy vagytok vele, hogy ha rátok ír, akkor az egy "visszajelzés", ezért vártok kicsit?2014. febr. 19. 17:13
1/3 anonim válasza:
Nem facebookon élem az életem ne haragudj..:/
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából én sem, de csak azt látom hogy bámul állandóan, de oda nem jön, meg egyébként is félénk a srác. Meg én is hetente egyszer látom talán csak. És akkor sincs alkalmam se odamenni hozzá. Szóval ha úúgy nem, akkor facebookon talán. De nem szoktam bejelölni embereket úgy hogy nem ismerek, tehát lehet inkább beszélek egy ismerősömmel aki jóban van a sráccal.
2014. febr. 19. 17:24
3/3 anonim válasza:
Nagyon jól leírtad a végén akkor az egy ''visszajelzés''nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!