Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan áll ez a bikini?
Lefogytam pár kilót az elmúlt időben és beszereztem egy új bikinit is. Szerintek jól áll?:) 17/L
Na igen.. és ott van a tevepata :) (ezen mindenki röhögni fog)
Egyébként jó alakod van..
A formája jó, jól áll.
Szerintem a felsője nem túl praktikus a rojtok miatt, ha vízbe is szeretnél menni, furán fog kinézni vizesen.
Az alsója meg nagyon bevág, vagy túl vékony az anyaga, vagy túl világos, vagy a mérettel van gond, de át fog látszani a micsodád, főleg ha még vizes is lesz.
TEVEPATA :D
Na de komolyra fordítva, jó alakod van, de ez a pocahontas-style fürdőruha nekem nem jön be.
Mondjuk a combod lehet, hogy kicsit vaskos, de az is lehet, hogy csak azért tűnik husinak, mert keresztbe helyezted a lábaid.
Meg mondjuk ha nem emelted volna fel az egyik kezed, akkor az is jobban látszódna, hogy mennyire feszes a hasad valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!