Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jelentheti azt hogy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti azt hogy jól csókoltam? 16/L

Figyelt kérdés
tegnap átjött a barátom és megtörtént életem első igazi nyelves csókja. mindig is féltem hogy valamit elrontok, de a barátom megölelt és az első csók után nem akarta abbahagyni, még több ideig akart csókolni.
2014. febr. 18. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csókot nem lehet elrontani, azt érezni és csinálni kell, nem tanulni és kielemezni.
2014. febr. 18. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Márpedig szerintem el lehet rontani. Nem egyszer csókolóztam már olyan lányokkal, akiknél ismeretlen volt a nyelves csók fogalma. Nekik a csók az volt, ha puszilkodtunk a szánkkal, miközben kínos tud lenni, hogy te raknád át a nyelvedet...:D
2014. febr. 18. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:

hát minden bizonnyal..:))

ha folytatja, akkor biztos tetszett neki ;D

2014. febr. 18. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
el lehet rontani, én eddig 3 fiúval csókolóztam és a mostani barátom csókol jól :) a másik kettővel nem szerettem csókolózni :/
2014. febr. 18. 20:52
 5/7 Rékcsi ***** válasza:

Huuuu a mostani srác nagyon jól csókol és szerinte én is jól csókolok. Bulikban csókolóztam már pár sráccal és lehet rosszul csinálni....

Az h jól csókolsz sok mindent jelenthet, én például szeretek játszadozni a fiú nyelvével, szeretem megnyalni az ajkait meg ilyenek, lehet ezért mondják h jó amit csinálok :)

16/L

2014. febr. 18. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
én pl nem szeretem a csak nyelvelésből álló csókot, kell a szájjal is :DDD és el lehet úgy rontani hogy egyből bedugja a nyelvét a másik,stb, vagy rosszul(kellemetlenül) csinálja.
2014. febr. 18. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem vizsgafeladat. Nem lehet elrontani, nekem volt akivel szenzációs volt, volt akivel nem, de ez nem jelenti azt, hogy elrontotta, vagy elrontottuk, max annyira nem voltunk egy hullámhosszon, de az is fejlődhet! Nem elemezni kell, hanem élvezni! :)
2014. márc. 18. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!