Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a mostani világgal? Miért nem hisz már senki az igaz és végtelen szerelemben?
:(
(Én hiszek benne bár ez részemről most csak egy oldalú.)
"Akkor én szerencsés vagyok, 8 éva vagyok szerelmes a férjembe, igazi szerelemmel szeretjük egymást.
Nem tudnám szavakba önteni miben más a sima szeretetnél, ezt érezni kell.
Nem csak hiszek a szerelemben hanem teljes lényemmel el is merülök benne.
27n"
férjed,persze,hogy,ugytesz,mintha,szeretne,hisz,így,
lenyeled,a,"fehér,taknyát",sőt,még,lehet,a,büdös,valagát,
is,kitisztitod
20 évesen megkeresem a volt osztálytársnőmet, akkor jöttek be az iwiw cuccok. Csak látni akartam volna, de szerettem volna többet is, meglépni azt, amit 16 évesen nem mertem.
Üres levelet dobott vissza.
Egy másik lánnyal jól alakultak a dolgok, fél évet vártam rá. Az ok, amiért nem sikerült: első találkozón (nem randi! Se virág, se csók, se semmi!) azt reméltem, többet lépek, közben végig azzal védekezett, hogy nem kell neki most pasi. Tehát amiért nem léptem, besértődött, és egyik levelemre nem válaszolt többet.
A harmadik pedig odaadta magát mindig, minden rosszfiúnak, de nekem nem. Pedig nem az lenne a módszerem, hogy megdugni, aztán kidobni, de úgy látszik, őkelmének ez kell, mégha önmagának se vallja be.
És akkor most nem irom le a többi, kisebb dolgokat, hogy mennyire is szarnak a nők a pasikra, meg úgy egyébként.
Üdv, egy 26 éves szűz
Igen, hiszek. Mindig is hittem, és már 15 évesen is erre vágytam. Úgy tűnik, hogy mostanra teljesülhetett be a vágyam (22 vagyok).
Btw az elég szánalmas, ha valaki a sikertelensége alapján kijelenti, hogy a nők sz.arnak a férfiakra. Meg is érdemli az ilyen. Engem is bántottak meg férfiak megszámolni is nehéz, hogy hányszor, de soha nem így álltam hozzá a dologhoz, és általános "igazságot" kijelenteni főként eszembe sem jutott. Sajnálom, ha valakinek 26 évesen nincs ennyi esze...
majd remélem, következő életedben pasi leszel, és akkor megtudod, milyen az, amikor azt mondják, hogy "a nők imádják, ha valaki teper utánuk" - aztán meg az van, hogy csak a bunkók kellenek, és aki meg nem adja fel, az hülye és nem ért a jelekből...
meg társkeresőn, amikor minden 30-cadik válaszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!