Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok le azt, h. a párotok egy szót sem szólt, nemhogy ajándékot vett volna Valentin Nap alkalmából?
De lóval kártyázni legalább vicces próbálkozás lenne, míg ez a kérdés... Hát hagyjuk.
Akartam írni, hogy Kedves kérdező ha neked ez számít, akkor baj van az agyban... de mások már megtették ahogy látom.
Én soha nem tudom megjegyezni, hogy mikor van Bálint nap (meg amúgy senki másét sem tudom, a sajátomat is csak azért mert karácsonykor van :P), szóval úgy véletlenszerűen valamikor meglepem a páromat egy vacsorával, virággal, kis csokival vagy valami... tudja nagyon jól, hogy szeretem és egyáltalán nem bánja ha azon napon pont nem kap semmi anyagi dolgot, de a szeretetem ugyanúgy megkapja minden nap. Ez kölcsönös nálunk, ő is minden nap többször érezteti, hogy szeret és nekem ennél több nem is kell. Mert van ennél több? Aki azt hiszi, az szerintem el van tévedve :)
Amerikai kereskedők találmánya ez a nap, hogy fellendítsék az üzletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!