Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok le azt, h....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok le azt, h. a párotok egy szót sem szólt, nemhogy ajándékot vett volna Valentin Nap alkalmából?

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 14:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Feltételezem, akiknek nem fontos a Valentin Nap, teljesen elfelejtik pl. a Karácsonyt. :-D:-D
2014. febr. 18. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:
nem tudnék mit reagálni, rosszul esne nagyon de nem szólnék semmit majd észreveszi hogy bajom van.
2014. febr. 18. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A Valentin nap ne legyen már egyenértékű egy karácsonnyal könyörgöm...komolyan olyan ezen a kérdésen vitázni mint lóval kártyázni, teljesen hasztalan
2014. febr. 18. 15:09
 14/17 anonim ***** válasza:

De lóval kártyázni legalább vicces próbálkozás lenne, míg ez a kérdés... Hát hagyjuk.

2014. febr. 18. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Akartam írni, hogy Kedves kérdező ha neked ez számít, akkor baj van az agyban... de mások már megtették ahogy látom.

Én soha nem tudom megjegyezni, hogy mikor van Bálint nap (meg amúgy senki másét sem tudom, a sajátomat is csak azért mert karácsonykor van :P), szóval úgy véletlenszerűen valamikor meglepem a páromat egy vacsorával, virággal, kis csokival vagy valami... tudja nagyon jól, hogy szeretem és egyáltalán nem bánja ha azon napon pont nem kap semmi anyagi dolgot, de a szeretetem ugyanúgy megkapja minden nap. Ez kölcsönös nálunk, ő is minden nap többször érezteti, hogy szeret és nekem ennél több nem is kell. Mert van ennél több? Aki azt hiszi, az szerintem el van tévedve :)

Amerikai kereskedők találmánya ez a nap, hogy fellendítsék az üzletet.

2014. febr. 18. 15:30
 16/17 Szergej55 ***** válasza:
H. az mit jelent? Bazeg, ne kódjelekkel kérdezzé'!
2014. febr. 18. 16:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Karácsonyt évszázadok óta ünnepli a keresztény világ, de a Valentin nap csak egy amerikai hülyeség! Február 14.-e Bálint nap. Olyankor a Bálintokat kell köszönteni, és azokat, akik aznap ünneplik születésnapjukat. Ha a Ti szerelmeteknek vagy házasságotoknak van évfordulója azon a napon, az egész más. Akkor jogosan akarsz ünnepelni.
2014. febr. 18. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!