Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e itt Aki a testéből él, és egyetemista vagy főiskolás, és nem tudja másból ellátni magát?
Nem nagyon jelentkeztek. Nekem a barátnőm vallotta be, miután nagyon gyanús volt nekem, hogy honnan van ennyi drága cucca, és miért nem ér rá sosem hétvégén éjjel...
És azt mondta, hogy nagyon sokan vannak, akik így tartják el magukat, mert máshogy nincs pénz a suli mellett.
szerintem azért, mert senki sem büszke rá, és nem szeretnék ha bárhol is nyoma maradna.. nem akarják h a leendő pasijuk megtudja hogy kúrva volt a csaj... a pasik ugyis olyan hiszékenyek h elhiszik, hogy a lánynak csak 2 barátja volt előtte... :/
19/F
Kedves kérdező én nem ,de egyik barátom igen mégpedig egy club ban táncol gogoo táncos havi 150,000 keres ,de éjszaka soha sem ér rá és nappal elég fáradt.Kb annyi kell ehez ,hogy jól nézz ki jól mozogj és ez nem közösülést jelent ő csak azzal fekszik le aki neki is nagyon tetszik persze ez +pénzért és teljesen rajta áll a dolog.Legtöbbször csak játszik a srácokkal..
Persze ,hogyha teheted akkor keress valami szokványosabb állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!