Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? . Bőv len

Figyelt kérdés
Naszóval 7.o-os vok(nem tom hogy ez sokat számít-e?)és totál belezúgtam az osztálytársamba(fiú vok és ő nyilván lány),odamenni és beszélgetni is mernék vele de a többi oszt társam(még a barátaim is)elkezdenek érte szekálni hogy némmá biztos szerelmes szukába(minden fiú így hívja csak én nem),meg hogy te EZZEL beszélgetsz?,sőt már szünetben is mindig odajönnek és mondják,hogy ők tudják,hogy ő bele vagyok szerelmes és ez idegesít(pedig tom hogy nekik is tetszik.Így nem igazán tok vele beszélgetni,már próbáltam elhívni de muterja nem engedi Egyébként jóban vagyunk csak keveset tudunk emiatt beszélgetni.Ez ellen mit tegyek?Vagy csak szarjam le őket?.MSN-en meg nálam pont fordítva van mint másoknál-én élőben könnyebben tudok feloldottan beszélgetni mint msn-en.Ott mindig haldoklik a beszélgetés,nem jut eszembe semmi.Jaaa és amikor tudok vele beszélgetni akkor is csak vicces dolgokat tudok neki mondani(mert komolyabbra nincs idő anélkül hogy elkezdenének érte piszkálni),de legalább nevet rajta,nem tom,hogy ez jó-e vagy sem?
2009. dec. 9. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
ha nevet a vicceiden és jól el tudtok beszélegtni akkor nincs semmi baj. a haverjaid meg még nagyon éretlenek (talán te is) úgyhogy ne hallgass rájuk csaj témába, valószínűleg még egyiknek sem volt barátnője... 18.L
2009. dec. 9. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon gyerekesek a barátaid. A fiúk későn érnek.

Ne foglalkozz velük, és keresd a lány társaságát, mert úgy látszik ő is keresné a tiédet. Nem kell MSN szerelem, merj vele élőben beszélgetni, vagy találj okot hogy sétálhassatok egyet kettesben. Ne foglalkozz a hülye haverjaiddal. Ha tetszik a lány, hát rajta :)

Hajrá!

14/L

2009. dec. 9. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:
hát ja egyiknek se.am köszi a tippeket megpróbálom
2009. dec. 9. 20:01
 4/5 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem mondani hogy annyika k*csög néhány hogy elmonják neki hogy beleestem.én meg azt nem akarom mert akkor nem tom hogy nézzek a szemébe.erre is tudtok valamit?
2009. dec. 9. 20:13
 5/5 anonim válasza:

azonnal szard le a hülye haverjaidat

ha meg elmondjakazzal se torodj, ne a körülményeid előtt térdelj, térdeljenek elotted a körülményeid (es idovel az áhitott lány ;) )

2009. dec. 9. 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!