Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jennifer Garnernek szép az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jennifer Garnernek szép az arca szerintetek?

Figyelt kérdés

Engem mindig megdöbbent, amikor azt hallom/olvasom, hogy mennyire jó nőnek tartják. A teste lehet, hogy tényleg jó (volt), de ettől most vonatkoztassunk el és csak az arcát ítéljétek meg. Szépnek találjátok?

[link]

[link]

ui: Direkt nem egy olyan képeket hoztam, amin agyon van photoshoppolva, vagy amin 1 kiló smink van rajta, mert úgy mindenki szép.

2014. febr. 16. 15:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem a teste alapján ítéltem meg az arcát, DE:

ha leírsz egy ilyen mondatot, hogy a "teste lehet, hogy tényleg jó (volt)", akkor egyértelmű, hogy lesznek rá reakciók.

ha ezt mondjuk az 55 éves Michelle Pfeiffer-re írod, akkor azt mondom oké, a plasztikáknak köszönhetően ő is csinos még, de egy huszonéves férfi már nem fog megfordulni utána az utcán (csak hogy autogramot kérjen tőle)

Jennifer Garner viszont vonzó, így kicsit degradálónak érzem a zárójeles megjegyzésedet.

2014. febr. 16. 17:08
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem degradálónak szántam, csupán eszembe jutott egy filmszerepe, ahol tényleg nagyon jó volt a teste, ezzel szemben amikor az arcáról kerestem képeket megláttam ezt a képet: [link]

és ennek hatására zárójelbe odabiggyesztettem a volt szót is, hogy mindenki számára kielégítő legyen a megfogalmazásom (és itt nem a saját, hanem a többiek véleményére gondoltam)

2014. febr. 16. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezen a képen igazából nem sok látszik a testéből.
2014. febr. 16. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!