Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jennifer Garnernek szép az arca szerintetek?
Engem mindig megdöbbent, amikor azt hallom/olvasom, hogy mennyire jó nőnek tartják. A teste lehet, hogy tényleg jó (volt), de ettől most vonatkoztassunk el és csak az arcát ítéljétek meg. Szépnek találjátok?
ui: Direkt nem egy olyan képeket hoztam, amin agyon van photoshoppolva, vagy amin 1 kiló smink van rajta, mert úgy mindenki szép.
nem a teste alapján ítéltem meg az arcát, DE:
ha leírsz egy ilyen mondatot, hogy a "teste lehet, hogy tényleg jó (volt)", akkor egyértelmű, hogy lesznek rá reakciók.
ha ezt mondjuk az 55 éves Michelle Pfeiffer-re írod, akkor azt mondom oké, a plasztikáknak köszönhetően ő is csinos még, de egy huszonéves férfi már nem fog megfordulni utána az utcán (csak hogy autogramot kérjen tőle)
Jennifer Garner viszont vonzó, így kicsit degradálónak érzem a zárójeles megjegyzésedet.
Nem degradálónak szántam, csupán eszembe jutott egy filmszerepe, ahol tényleg nagyon jó volt a teste, ezzel szemben amikor az arcáról kerestem képeket megláttam ezt a képet: [link]
és ennek hatására zárójelbe odabiggyesztettem a volt szót is, hogy mindenki számára kielégítő legyen a megfogalmazásom (és itt nem a saját, hanem a többiek véleményére gondoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!