Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti ezt észre szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ezt észre szoktátok venni?

Figyelt kérdés

Lányok válaszát kérem erre olyan 20-24 közöttiekét főképp.

ti észreveszitek ha egy fiú "barátotok" oda van értetek? nem csak tetszetek neki hanem oda is van értetek!

Mert van egy lány "barátom" akiért én oda vagyok de egyáltalán nem veszi észre, azt akartam hogy észre vegye és szóba hozza de semmi ennek már több mint fél éve, vagy lehet hogy csak direkt nem veszi észre és nem hozzá szóba? mindketten egyedülállóak vagyunk mióta ismerjük egymás (régóta már) ö egy másik srácról áradozott nekem egy időbe de egy hónapja már nem mert valami gáz van a sráccal...

2014. febr. 16. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudjuk, hogy észrevette-e, beszéld meg vele, a te "barátnőd", vagy valamit csináljál
2014. febr. 16. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Biztosan észreveszi, de nem kellesz neki, mert nem nézel ki elég jól. Ha nem így lenne, kezdettől fogva nemcsak barátkozni akarna veled.
2014. febr. 16. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát én azt gondolom, nem neki kellene szóba hoznia, és nem is neked, hanem flörtölnöd kellene vele, és meghódítani. Ezt várja és szereti a legtöbb nő, nem azt hogy nekik kínos csevejt kelljen kezdeményezniük, a pasi meg kisujját nem mozdítaná, hogy rendesen rájuk mozduljon...

Persze az is lehet, hogy nem jössz be neki. Majd kiderül.

2014. febr. 16. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
*rá
2014. febr. 16. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
hármas: pontosan.
2014. febr. 16. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kis apró kar simogatással, akár hosszabb arcrapuszival, hosszabb öleléssel le tudod tesztelni, hogy akkor engedi-e, szeretne ő is többet, mint te. De persze szóba is hozhatod ...
2014. febr. 16. 11:08
 7/7 A kérdező kommentje:
értem értem, nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2014. febr. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!