Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy pilótával?
Hali!
Hosszabb, tartósabb kapcsolatra gondolok!
Nem zavarni titeket hogy a barátotok/férjetek szinte mindig úton van? (Vagy ha pilóta az embere akkor ilyenen ne is gondolkozzon?!)
Normális válaszokat, Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Tehát akkor nem minden nő hisz el mindent amit beszélnek például egy itteni választ idéznék: "Annyi bizonyos, hogy a pilótafülkében szoktak érdekes dolgok történni. (Maradjunk annyiban, hogy olyankor működik a robotpilóta)
Arról már csak sejtéseim vannak, hogy a visszaútig eltöltött éjszakán mi történik a szállodában..."
lehet már nem aktuális..
De ezelőtt 2 évvel én is ebben a helyzetben voltam és rengeteget agyaltam azon hogy összejöjjek-e egy pilótával vagy sem. Végül úgy döntöttem, hogy egy próbát megér. Életem legjobb döntése volt. Csak vele képzelem el az életemet. Hamarosan szeretnénk családot alapítani. Nem mondom hogy könnyű minden nap, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!