Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy pilótával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy pilótával?

Figyelt kérdés

Hali!

Hosszabb, tartósabb kapcsolatra gondolok!

Nem zavarni titeket hogy a barátotok/férjetek szinte mindig úton van? (Vagy ha pilóta az embere akkor ilyenen ne is gondolkozzon?!)

Normális válaszokat, Köszönöm!

2014. febr. 15. 22:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tehát akkor nem minden nő hisz el mindent amit beszélnek például egy itteni választ idéznék: "Annyi bizonyos, hogy a pilótafülkében szoktak érdekes dolgok történni. (Maradjunk annyiban, hogy olyankor működik a robotpilóta)

Arról már csak sejtéseim vannak, hogy a visszaútig eltöltött éjszakán mi történik a szállodában..."

2014. febr. 16. 10:40
 12/12 anonim válasza:

lehet már nem aktuális..

De ezelőtt 2 évvel én is ebben a helyzetben voltam és rengeteget agyaltam azon hogy összejöjjek-e egy pilótával vagy sem. Végül úgy döntöttem, hogy egy próbát megér. Életem legjobb döntése volt. Csak vele képzelem el az életemet. Hamarosan szeretnénk családot alapítani. Nem mondom hogy könnyű minden nap, de megéri.

2015. okt. 1. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!