Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen magas számotokra az "álompasi"? Igazat és kort is írjatok
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 16:01
1/8 anonim válasza:
Valahol 180-195 cm közötti, ehhez arányos testalkattal.
20/L
2/8 anonim válasza:
Szeretem ha egy pasi nálam magasabb! 180 cm-nél ne legyen magasabb! És igaza van az első válaszolónak, a magassághoz arányos testsúly! 23/L
3/8 anonim válasza:
Az álom pasi: értelmes, okos, és nem féltékeny,önzetlen, és nagyon fog szeretni engem:DD
4/8 anonim válasza:
hú akkor az 1es válaszoló álma vagyok :D
6/8 anonim válasza:
Én 175 centi vagyok, tehát magas. 185 centitől felfelé már bejönnek a pasik. A férjem 190 centi. Ő pont jó nekem.
7/8 anonim válasza:
180-190 cm
Nem zavar, ha alacsonyabb (azért nálam ne legyen alacsonyabb vagy legalábbis ne fél fejjel), az se ha magasabb, de ez olyan optimális.
8/8 anonim válasza:
168cm ÉS ettől magasabb. Mivel 170cm magas vagyok, így csak annyi az "elvárásom", hogy JÓVAL alacsonyabb ne legyen nálam az illető, amúgy nem zavar, ha kicsit alacsonyabb nálam. Aki meg nem hiszi el azzal nem tudok mit kezdeni. Elmondhatom akár ezerszer is, hogy nem minden nőnek kell magasabb férfi, van aki úgyis leáll veszekedni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!