Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit? (Válaszokat pls)
Figyelt kérdés
A suliban van 1 pasi aki elég gyakran néz meg ott mászkálgat körülöttem,de van amikor meg teljesen ellentétesen viselkedik. Rám se néz és teljesen más.
Tegnap voltam bent suliban és ott edzése volt..mindig oda jött,de soha nem szól meg semmi.
2009. dec. 9. 11:11
1/8 anonim 

válasza:

A válaszadók 50% azt fogja írni, hogy biztos tetszel neki, a másik 50% meg azt hogy ez nem jelent semmit. Szerinted mi ott voltunk és láttuk hogy hogyan viselkedik?
Amúgy sztem semmit sem jelent amit leírtál.
23/L
2/8 anonim 

válasza:

Szívesen enyelegne,de nem mer,mert gyáva.Vagy félre érted a jeleket,és nem is tetszel neki.Vagy semmit nem jelent az égvilágon.Ennyi.Válassz az opciók közül.
4/8 anonim 

válasza:

Most bajban vagy,megismert a Hódolód! :-)
5/8 A kérdező kommentje:
szia kössz h bemutatkoztál XD
2009. dec. 9. 11:20
6/8 A kérdező kommentje:
engem ugyan nem :D :P
2009. dec. 9. 11:21
8/8 A kérdező kommentje:
ha én lennék az lenne...csak nem tudom,h lehet valaki ekkora paréjjjjjjj :d
2009. dec. 9. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!