Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan melegek, akik érdeklődnek az Iszlám iránt?
Minden vallásban van minden féle nemi orientáció. Minden vallás is kimondja, hogy nincsen bűntelen ember és általában azt is, hogy Isten(ek) megbocsátó lény(ek), akinek az a célja, hogy szeretetben éldegéljenek egymást közt az emberek. Szerintem ez a lényege a tanításoknak, ami a jó felé húz minket.
Magamat nem sorolnám egyik vallás tagja közé sem, hiszen mindegyikben van valami érdekes, amiből tanulhatunk, de nem mindegyikkel értek egyet.
Amit igaznak gondolok, saját lelkiismeretemre bízva *mert például azért tudom, hogy ölni rossz, adakozni meg jó, ameddig szeretettel telve próbálok élni nem lesz semmi gond.*
Mohamednek és Jézusnak is csodálatos tanításuk van, talán vallásilag ennek a két alaknak a tanítását fogadom el a legjobban. Amiket ők mondanak, az életről.
Ha gondolod, nekem írhatsz, szívesen beszélgetnék veled ilyen témákról:)
Egy homoszexuális~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!