Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Egyértelműen igen. Sőt, sokkal inkább a csendesebbek, mint a harsány "én vagyok a társaság középponta" típusúak.
12/18 anonim válasza:
Én csendes lány vagyok. Amikor tetszettem egy fiúnak és találkoztunk ő mindig többet beszélt. Aztán megkérdeztem tőle, hogy nem zavarja, hogy ilyen csendes és visszahúzódó lány vagyok ezt válaszolta: " Az mindent kárpótol ha láthat!"
13/18 anonim válasza:
hah,érdekes,mégsincs a csendes lányoknak pasijuk,akkor miért is???
14/18 anonim válasza:
Az, hogy valaki csendes, nem jelenti automatikusan azt, hogy "értékesebb", vonzóbb is másoknál, és most nem feltétlenül a külsőre gondolok. De a csendességgel gyakran együtt jár a félénkség, az önbizalomhiány, a gátlásosság, miközben meg egyesek irreálisan magas elvárásokat támasztanak a fiúkkal szemben.
15/18 anonim válasza:
13. válaszolónak igaza van. Könnyen mondják azt a srácok, hogy igen, bejön, de nem úgy viselkednek. Az ilyen lányokat sajnos általában leszarják, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
20/l
16/18 anonim válasza:
Nem hívjátok fel eléggé magatokra a figyelmet, a csendesebb srácok meg nem feltétlenül mernek próbálkozni nálatok, mert mondjuk félnek a kudarctól, esetleg ti se veszitek észre őket, mert a "jó pasikra" koncentráltok. Amúgy meg rengeteg ilyen csendes, félénk, önbizalomhiányos lánynál próbálkoztam már, gyakorlatilag nulla eredménnyel.
17/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy túl sok csendes lánnyal volt dolgom. A tapasztalat (de nem akarok általánosítani), hogy nagy részükkel valami alapvető nagy gond van. Volt akinek sosem volt normális kapcsolata és velem sem lett, mert lelkibeteg volt és képtelen voltdolgokra. Volt akinek szexuális problémája volt, frigid volt. Volt aki betegesen féltékeny volt és valahol pasigyűlölő is, én meg csak azért kellettem, hogy elmondhassa van barátja, de kb. normálisan hozzáérni meg csókolózni sem lehetett vele. Aztán volt aki totál depis volt, meg betegesen irigy és önismereti problémái voltak stb. szóval nehéz kikeresni a nagyon csened visszahúzódó lányok közül a normálisakat.
18/18 anonim válasza:
#17: Ebben sajnos sok igazság van, sok közöttük a problémás ember. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy legtöbbször bezárkóznak a maguk kis világába, és nem adnak neked esélyt, közben meg általában panaszkodnak, hogy nekik milyen rossz. Másrészt meg sokszor pont ők azok, akik irreálisan magas elvárásokkal állnak elő, és még a normális közeledést is elutasítják. Én is sokszor szívtam már meg csendesebb, normálisabb(nak tűnő) lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!