Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta anya megtudta, hogy nem vagyok szűz, leki terrorban tart! Nem lehet vele beszélni! Mit tegyek?
Leteszed az érettségit és elmész koliba.
Anyád pedig egy hülye, már bocs. Nemhogy segítene hanem ítélkezik és tönkre vágja az egész nemi életed.
Legyél picit önállóbb, bővítsd ki a határaid,ne foglalkozz annyit az anyáddal,csak pazarlod az időt az aggódására. Ha az én anyám ilyenekkel szekálna,már elköltöztem volna.
Illetve te is tudod terrorizálni őt(pl nem veszed fel a telefont,amikor hív,ara nagyon kitudnak akadni :D), és akkor meg érit majd,hogy te mit élsz át. 19/f
Úristen milyen hülye emberek vannak...aztán csodálkoznak ha megutálják őket a kölkeik.
Anyukád meg álszent már bocsi.Kérdezd meg tőle hogy ő mikor vesztette el?:D
Kicsit fogja vissza magát,elég visszamaradott...
Szerintem teljesen rendben van hogy ilyen korban vesztetted el...házasság pff...és ha valaki nem akar házasodni??:D
Szerintem nem megoldás a "bosszúterrorizálás".
Próbáld megnyugtatni, hogy szereted a barátodat, bensőséges a kapcsolatotok, védekeztek és próbálj jobban teljesíteni a suliban, hogy ne tudjon ebbe kapaszkodni.
Azért komoly tényező az ő vallásos [bocsi, de gondolom bigott] neveltetése is. Neki sem lehetett könnyű ennyi idősen.
Az akkor nyilván apácának áll vagy a Pokol tüze emészti majd.
Amúgy meg szerintem se vedd fel a telefont neki, ha hív... Némítsd le, és ennyi, majd visszahívod később. Bár amúgy szerintem felesleges volt elmondani neki, hogy lefeküdtetek a barátoddal, nőgyógyászati problémád szűzen is lehet, az orvos meg úgysem mondhatott volna neki semmit, dehát már mindegy.
Szerintem azzal nem leszel előrébb ha provokálod még a telefonos dologgal... Igaz, hogy anyád kicsit olyan, mintha a Carrieből szedték volna, de jó lenne ha normálisan megkérnéd, hogy beszélgessetek, mert látod, hogy mennyire maga alatt van a dolog miatt és szeretnél neki segíteni. Szerinted nagyon jól nevelt és hálás vagy, hogy megismerkedhettél általa a vallással, de lassan felnőtt vagy, és ez is egy része a felnőtté válásnak. Azért fordultál hozzá, mert megbízol benne, és jó lenne, ha ezt viszonozná. A barátoddal pedig szeretitek egymást, és tényleg komolyan gondoljátok a dolgot.
Magyarán mond azt, amit hallani akar. Ha látja rajtad, hogy felnőttként tudod kezelni a helyzetet talán ő is jobban megbékél majd.
szerintem előre mentsd ki a lelkiismereted.
ilyennel, hogy anya, keveset vagyunk együtt. légyszi ne hívj 4 és fél 6 közt, csak ha nagyon sürgős. különben majd utána megbeszéljük, tudod, hogy szakítok rád időt. fontos vagy.
legközelebb ha felhív ilyen irodalomdogákkal: anya, megígérted. többet nem fogom felvenni, írj sms-t.
és slussz, patyolattiszta vagy. ne is gondolj rá többet, míg a fiúdnál vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!