Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok rá ilyen sokat, ha egyszer én szakítottam és nem is voltam belé szerelmes?
persze.
volt ilyen,hogy 2 hónap múlva esett le,hogy bakker mekkora ökör vagyok és őt szeretem és hiányzik.
nekem is hasonló volt. hónapokkal később is rá gondoltam, hiányzott, stb.. szánalmasnak éreztem magam.
1.) szakíts meg vele minden kapcsolatot nem kell, hogy tépkedje a sebeket, azok anélkül is lassan gyógyulnak.
2.) írj neki egy búcsúlevelet, amit sosem adsz át neki.
3.) írd le milyen hibákat követhettél el a kapcsolatban és ennek milyen "előjelei" voltak amiket nem vettél észre.
én is ezt csináltam és segített.
leírtam egy búcsúlevelet, azt még aznap este kidobtam.
a lényeg itt a búcsú levél fogalmazása és leírása.. az agyad ilyenkor megnyugszik.
a problémás papírt pedig eltettem. az azért kell, hogy a jövőben ne kövessem el ugyanazokat a hibákat mint azelőtt.
le vannak írva az árulkodó jelek, amikor pl önző voltam, vagy nem érezte az exem, hogy támogatom, vagy nem mertem elmondani neki a rossz érzéseimet.. stb..
azt bármikor átolvashatom, hogy emlékeztessem magam a hiányosságaimra amikre ha nem figyelek eluralkodnak rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!