Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan idősebb (30-40-50 esetleg 60) férfiak, akik a tinikre buknak?
Figyelt kérdés
Egyik fél sem vagyok én, csupán érdeklődöm. Ahogy arról is, hogy szerintetek ez pedofíliának számít-e?2014. febr. 13. 23:43
11/15 anonim válasza:
Aki kb. 15 év alattiakhoz vonzódik, az pedofil.
Tetszhet egy 60 éves férfinek is egy 16 éves lány, mert már eléggé nőies lehet. De ez nem jelenti feltétlen, hogy rájuk bukik. Én 30-as vagyok, néha megnézek 15-18 közötti lányokat is, ha szép nőies az alakjuk, de ennyi.
12/15 anonim válasza:
Pedofília: aki 14. életévét be nem töltött (azaz gyermekkorú) személlyel létesít szexuális kapcsolatot.
13/15 anonim válasza:
Nem tudom, van-e aki kor alapján választ!
14/15 anonim válasza:
unom már, hogy az emberek nem ismerik a pedofília jogi/biológiai fogalmát.
mindenkinek a szép lányok tetszenek, és egy 16-18 éves jobban néz még ki mint egy 40-50, ezt kár cifrázni. most attól eltekintve hogy vannak kirívó vonzódási esetek, a többségnél így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!