Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany eves korotokban vetettek elosszor ovszert? (nemet is legyszi irjatok)
17 voltam, mikor először vettem.
Eladóként is dolgoztam, és nálam is vettek fiatalok óvszert. Úgy viselkedtem, mintha rágót vettek volna, de azt gondoltam, hogy rendes kölkök, gondolnak a biztonságra. No meg persze elismerésem a bátorságukért.
Vicces sztori: egyik hétvégén feltűnt, hogy az egyik srác már sokadszor fordult nálam óvszerért. Mivel ismertem már a srácot, rákérdeztem. Kihívott a bolt elé, és a sarkon álló, pironkodó srácok felé intett, hogy nekik veszi, csak ők gyávák voltak...
Szóval csak nyugodtan. Az egészséged fontosabb bárminél.
ha eladó lennék azt gondolnám hogy: Marha jó. Ezek is ide járnak vásárolni. Dolgozhatok mint az állat.
én 17 évesen vettem haveromnak 4db 10-es csomagot a gyógyszertárban. nem fért bele a gyógyszereknek való kis szatyorba. mosolygott a nő, meg a vásárlók is.
Nem tudom pontosan, talán 21-22 lehettem...
F
Azt hiszem, az első VÁSÁRLÁS 19 évesen volt. Egyébként van itt egy jó írás erről, sok mindenről szó van benne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!