Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy az átlaghülye képtelen felfogni hogy a Valentin nap a virágboltosok és ajándékboltok által felfújt buborék mely mögött semmi sincs csak az hogy költsem a lóvét?
hát igen. 100-ból egy.
de az az egy is inkább beáll a sorba minthogy különbözni merjen.
értelmesebbek az életévek múltával rájönnek!
Akinek erre van igénye, azt én elfogadom.
Én boldogan élek e nélkül, de akik ettől boldogabbak egy napig, nekik ajánlom mindenképp tartsák továbbra is
épp ez a lényeg.
az átlaghülyének NINCS erre igénye.
hanem LENYOMJÁK a dolgot a torkán, mert a csapból is ez folyik.
csak az átlaghülye túl hülye ahhoz hogy ezt felfogja és ÖNKÉNT ÉS DALOLVA hajtja járomba a fejét.
mert a birka még ahhoz is birka, hogy felfogja ő egy birka.
Akinek erre van igénye, azt én elfogadom.
Hogy lehet, hogy az atlaghulye nem kepes felfogni, hogy nem az a gond, hogy a viragboltosok felfujtak ezt a temat, hanem azt, hogy a legtobb embernek annyit jelent ez, hogy valentin nap, megyek veszek ajandekot, karacsony, megyek veszek ajandekot es le van tudva a szeretet. Alig latom, hogy megertenek a lenyeget, ami nem a penzed koltese, hanem a szereteted kimutatasa, az idotok kozosen eltoltese. osszebujas egy romatikus film elott vagy ilyesmik.
tudom, ezt nem csak azert kell megtenni mert valentinnap van, de mennyien vannak azok, akik a mindennapokban elfelejtkeznek a kis aprosagokrol amik tenyleg szamitanak egy kapcsolatban.
Egyebkent kerdezo, te anyak napjan se koltod a penzt? Az is elegge fel van fujva.
az én anyám a fejemet vette volna ha anyák napjára bármit is kapott volna.
olyan családban nőttem fel (szerencsére) ahol megtanítottak gondolkodni.
és jó példa a Karácsony is: na annál nagyobb hazug önáltató kirakat nincs a világon.
egy össznépi hazugság.
remélem, ha van túlvilág, majd Isten előtt mindenki felelni fog, aki HIT NÉLKÜL ünnepelte a Karácsonyt.
akkor azt hiszem sokan gondban lesznek.
mert az Átlaghülye képtelen felfogni pl azt is (vagy azt se..) hogy a Karácsony bizony NEM A SZERETET ünnepe.
NA ÁTLAGHÜLYÉK!
lehet felhördülni és saját szánalmas tudatlanságotokat reklámozni.
tessék utánananézni minek az ünnepe a Karácsony?
a szeretnek? a családnak? hát nem.
Egyebkent kerdezo, te anyak napjan se koltod a penzt? Az is
elegge fel van fujva.
A többség nem boldog egyik ünneptől sem, inkább idegeskednek csak, hogy minden az elvárásoknak megfelelően alakuljon.
Ha "nagy leszek", 1-2 ember születésnapján kívül békén lehet majd hagyni az összes ünneppel. Esetleg a karácsonyt még hajlandó leszek megünnepelni, de csak a barátommal kettesben vagy anyukámékkal szűk családi körben. (Ő, a barátja, húgom + én.) A többiekhez akiket nem bírok, nem megyek, mert minek.
A legtöbb ünnepet csak azért tartják meg az emberek, mert "kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!