Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakorlatokkal lehet elérni, hogy nőljön a pénisz?
Hát a Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmben pl muskátlikat tettek rá, hogy a ránehezedő súly miatt nőjön :)
De szerintem nincs ilyen gyakorlat. Hozott anyaggal kell gazdálkodni :)
Vannak vákumpumpák, amivel lehet növelni, de az csak egy kis ideig tart, max néhány órára...
Megkerdezhetem h hany eves vagy es h milyen a mereted?
ez a meret-kerdes a pasik koreben egy hulyeseg, mar bocs...altalaban tul aggodjatok a dolgot....nagyon sok baratnommel beszelgettunk mar errol....mindegyikunknek az volt a velemenye h pl nem kell nagy penisz egy jo szexhez....sot sokszor rossz erzes egy nagy farku pasival csinalni...gondolj csak bele...egy huvely atlagosan 8-15 cm, ennel nagyobb farok ezert nem kell, m kenyelmetlen, fajdalmat okoz....es na ez az, amitol tuti elmegy a kedvunk a szextol....legyel otletes, legyel jatekos.....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!