Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Kinek mikor kezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kinek mikor kezdett el nőni a melle? és 14 éves korban mekkora az átlagméret?

Figyelt kérdés
Akadt már olyan akinek 14 éves koráig alig volt ott egy kis dudor?és hány évesen nő a legtöbbet a mell?:)
2009. dec. 8. 19:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én nemsoká 15 leszek de nekem csak kis dudor van ott
2009. dec. 8. 19:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem kb. 9 éves koromban kezdett nőni, ráadásul elég gyorsan, amit akkor nagyon szégyelltem, mert nekem volt a legnagyobb mellem az osztályban :D Aztán úgy 12 éves koromra lelassult a növekedés és azóta alig nőtt, szóval most olyan közepes méretű mellem van (17 éves vagyok most). Azt, hogy 14 éves korban mekkora az átlagméret, sajnos nem tudom :D DE érdekes, hogy van olyan ismerősöm akinek ilyen korban már sokkal nagyobb a melle mint az enyém, van akinek meg egészen kicsi, szóval szerintem ez egyénfüggő, hogy kinek mikor kezd el nőni :) Nővéremnek például 16 éves koráig szinte semmit nem nőtt, viszont 18 éves korára behozta a "lemaradást" :)
2009. dec. 8. 19:47
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
hát...nekem 16 évesen alig van valami:(de a párom szereti legalább:)
2009. dec. 8. 19:57
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat:)
2009. dec. 8. 20:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem most 18 évesen is akkora mint mikor 14 voltam...Hangyányi. De nem zavar, és a barátomat sem.
2009. dec. 11. 13:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez totál független hogy kinek mikor nő aazszem 21 -22-ig nő.pl. én 12 vagyok és már 75/b.
2009. dec. 11. 13:46
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
Előzö vok.ráadásul a fiuk meg azthiszik hogy kapható vagyok. :/
2009. dec. 11. 13:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,még simán nőhet a melled. Egyél sok sajtot fogyassz sok tejterméket állítólag ezek serkentik a növekedés hormon termelődését. Meg ugye a mell zsírszövetből áll és hogyha mondjuk baromi sokat sportolsz akkor lehet h meg se nő.. de sztem ne aggódj ha nem lesz nek hatalmas melleid hanem kicsi marad,akkor legalább sosem fog lógni.
2009. dec. 11. 15:39
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 11éves koromban kezdett nőni a mellem.Most 15leszek és a mellméretemet nem tudom pontosan megmondani.Van egy 75/B-s melltartóm,ami pont jó,van egy másik 75/B-s az kicsi(érzem,hogy nyomja a mellemet össze) és van egy 80/C az is pont jó.

Szóval nem tudom:S

Szerintem ez pont jó,nem túl nagy,nem túl kicsi.(a fiúknak is tetszik...mindig mondják,ha olyan felső van rajtam)

14,5/L

2009. dec. 11. 16:17
 10/15 anonim ***** válasza:
nekem 11-12 évesen kezdett...:D de szerencsére nem nagy. 17l
2009. dec. 11. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!