Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelembe bele lehet őrülni?
Figyelt kérdés
soha nem volt még párkapcsolatom, csak 2 viszonzatlan szerelmem. a második most is tart. vagdosom magam, iszok, cigizek, sírok, állandóan feketét hordok, féktelenül bulizok és kavarok mindenkivel. nem tudom miért teszem, egyszerűen annyira fáj, hogy nem szeret, hogy néha már remegek és migrénem van, az állandó rosszkedv mellett. Már élni sem akarok. Mi van velem? Nem tudom megmagyarázni miért, de tönkre akarom tenni magam. Beleőrültem??2014. febr. 12. 19:18
1/3 anonim válasza:
áh, szerintem már előtte is az voltál, nem ebbe őrültél bele
2/3 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van nyugodtan b*szd tönkre magadat.
3/3 anonim válasza:
....nos a fekete öltözeted ha lehet mégjobban lehervaszt,szerintem változtass a gondolkodásodon,és élj normálisan.Így esélyed sincs egy normális párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!