Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezzel mire célozhatott?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel mire célozhatott? Tetszhetek neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és 10 hónapja bámuljuk egymást.beszélgetni is szoktunk és tudom róla h nem szeretne barátnőt...ma beszéltünk arról h 1ik bnőmet régóta bámulja egy srác, és h szerinte ez mit jelenthet...azt monta h vszínüleg tetszik neki...de azt is monta h ennyi idő után már illene a srácnak odamennie...valószínüleg leesett neki h rólunk beszéltem igazából, és most ezt így nem értem...
2009. dec. 8. 18:34
 1/1 anonim ***** válasza:

bizt tetszel neki, dehát megmondta h nem szeretne barátnőt..

anyukám tanította nekem " Ha egy fiu akar vmit az lép !" Óriási bölcsesség, régen énsem hittem el aztán mostanság beláttam igaza van :D

Ha szeretnél ettöl a fiutól kérdezz rá mi lenne ha..., nem veszthetsz semmit...

2009. dec. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!