Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen frizurája legyen egy pasinak, ha nem akarjátok az "átlagosat", mert nagyon unalmas?
Nekem inkább a felül hosszabb, oldalt rövidebb haj tetszik. (Ecsetfej)
SP voltam, sziasztok!
En kopasz vagyok ... egy atlagos kopasz ... es tok unalmas lehet, hiszen mindig is kopasz voltam :)
De nagyon komfortos, hogy nem kell hajvasaloznom, nem fekszem el, nem bogyorodik sehova ... fodraszhoz sem kell jarni, csak eloveszem a nullas gepet es nyissz.
Amugy is tok zord a buram, max a harcteri serulesektol van rajta neha egy kis valtozas, az pedig jol all :)))
Frizura? :D
Nekem világ életemben a hosszú hajú fiúk tetszettek :) Minél hosszabb, annál szebb. Lehet raszta, szőke, fekete, vörös, tökmindegy. Ha szép a haja egy srácnak, az mindig bejött. :)
23/N
Remekül megfogalmaztad, kedves előttem válaszoló! :)
Sajnos azt veszem észre, hogy egyre többen vágatják le a hajukat, a következő címszavak alatt: Kinőttem, nem menő, felnőttem, már nem tetszik, munkahely miatt (mondjuk ezt nem értem, ez diszkrimináció. ha nőknek lehet hosszú haja melóhelyen, akkor férfiaknak is. a haj az haj), és még sorolhatnám. Pedig szerintem nagyon férfias és szexi hajviselet, rawrr :D *-*
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!