Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legextrémebb hely,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legextrémebb hely, ahol szeretkeztél?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kórház wc-jében, vonaton..
2009. dec. 9. 05:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

20:15

Azért a hüvely érzékenyebb dolog, mintha csak a levegőből szívnál be valamit. Ha vízben csinálod,a pasi felpumpálja azt a mocskot a hüvelybe,jó mélyre..szóval nagy esély van bármire. Amúgy én ezért nem pisilek sehol nyilvánosabb helyen. Ha mégis muszáj, nem csak körbe takarom le, hanem teszek papírt a csészébe is, így nem csapkod fel semmi. A strandot meg amúgy sem a szexre találták ki, és akárki akármit mond, aberráltak tartom aki ott kefél. Nem azt mondom,hogy csak az ágy való arra, de azért vannak határok. Egy eldugottabb hely, (erdő, autó, tópart esetleg,ahol senki nincs), azért megint másabb. De nekem pl. ágyban is k.vajó minden és elég is.Majd ha ellaposodik a szex, talán próbálkozunk máshol,de erre nincs szükség. Nem is volt még semmilyen nőgyógyászati problémám, nem véletlen. A kórházi szex meg..no comment.

2009. dec. 9. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:
hát erről annyi a véleményem, hogy szerintem nem csak a hüvely érzékeny, mert képzeld, ha megfogsz egy rohadt kilincset, amit egy herpeszes vagy egy hepatitiszes fogott meg, aki nem mosott kezet kaki után, akkor te is egyből elkapod... mellesleg még a fürdőkádban is kaphatsz betegséget, még tusfürdőtől is (bizonnyított tény)! egyébként nekem sem volt gondom még, és semmit nem kaptam el a velencei tóban... egyébként meg elég gáz hogyha annyira kell mér pisilned h nincs időd betakargatni a wc-t, mert akkor be is pisilsz a gatyádba... vagy ha éppen hasmenésed van..nem hiszem h az lesz az első h fogod és gondosan betakarod a wc-t papírral, vagy épp nincs papír a wc-ben... de biztos annyira elővigyázatos vagy, hogy hordasz magadnál a táskádban.. egyébként a kórházasban igazad van...
2009. dec. 9. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit mondanék hogy állva is teljesen normálisan lehet szexelni..szóval teljesen mindegy milyen helyszínen szexelsz...
2010. márc. 1. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!