Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem "megunni" a pettinget. Mitől lehet?
A barátommal még kicsit húzni szeretnénk a szexet, ezért pettingelünk. Mondhatni, gyakran. Eddig élveztem, mert tudtam, hogy örömöt szerzek neki, bár nekem még nem volt orgazmusom tőle. Viszont kezdem úgymond megunni. Fáraszt. Fáj tőle a karom/az állkapcsom és már egy alkalommal sem vagyok teljes mértékben biztos benne, hogy élvezi. Néha legszívesebben csak úgy abbahagynám.
Mitől lehet ez és mit lehet tenni?
Azért köszönöm :) hát ha így haladunk.. hamarabb fogok lefeküdni vele, mint tervbe volt :D
Tudom, persze, és ő próbálkozik is, vagy 2x annyit "munkál rajtam", mint én rajta... de azt is egyre kevésbé élvezem (valószínüleg mivel egyre inkább csak belecsapunk a lecsóba semmi előjelzés nélkül), elmenni pedig tényleg képtelen vagyok.
örülj neki :( nekem még soha nem volt barátnőm, bármit megadnék ezért
te meg unod... becsüld meg! :(
ha így haladunk.. hamarabb fogok lefeküdni vele, mint tervbe volt :D
mer akkó majd biztos elmész....
6os: egy párkapcsolat nem ennyiből áll... :)
Igen, ha magamnak, sikerül. Bár én a csiklómat is izgatom. Gondolkodtam rajta, hátha, ha ezt tenném akkor is, amikor épp valamilyen formában kényeztet, segítene.. de kellemetlenül érezném magam szerintem :S
Pedig ezt kellene tenned! Mutasd meg neki, hogy neked, hogyan, mi esik jól...
Akár nyúlj le, és segíts rá.
Orál közben jelezd, mikor jó, mikor nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!