Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdem "megunni" a pettinget....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem "megunni" a pettinget. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

A barátommal még kicsit húzni szeretnénk a szexet, ezért pettingelünk. Mondhatni, gyakran. Eddig élveztem, mert tudtam, hogy örömöt szerzek neki, bár nekem még nem volt orgazmusom tőle. Viszont kezdem úgymond megunni. Fáraszt. Fáj tőle a karom/az állkapcsom és már egy alkalommal sem vagyok teljes mértékben biztos benne, hogy élvezi. Néha legszívesebben csak úgy abbahagynám.

Mitől lehet ez és mit lehet tenni?

2014. febr. 11. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Esetleg túlságosan inaktív a párod?
2014. febr. 11. 22:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon is aktív :S
2014. febr. 11. 22:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Húúh az érdekes. :O Megállta a tudományom... Majd valami tapasztalt vén róka talán tud segíteni. Én csak arra tudok tippelni, hogy jól esne már neked egy kiadós dugás. :I
2014. febr. 11. 22:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy a petting nem csak a férfi kielégítéséről szól? Csak mert ez így eléggé úgy hangzik, és akkor nem csoda, ha unod.
2014. febr. 11. 22:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Azért köszönöm :) hát ha így haladunk.. hamarabb fogok lefeküdni vele, mint tervbe volt :D

Tudom, persze, és ő próbálkozik is, vagy 2x annyit "munkál rajtam", mint én rajta... de azt is egyre kevésbé élvezem (valószínüleg mivel egyre inkább csak belecsapunk a lecsóba semmi előjelzés nélkül), elmenni pedig tényleg képtelen vagyok.

2014. febr. 11. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:

örülj neki :( nekem még soha nem volt barátnőm, bármit megadnék ezért

te meg unod... becsüld meg! :(

2014. febr. 12. 00:03
 7/12 anonim ***** válasza:

ha így haladunk.. hamarabb fogok lefeküdni vele, mint tervbe volt :D

mer akkó majd biztos elmész....

2014. febr. 12. 00:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha saját magadnak csinálod, akkor sem sikerül?
2014. febr. 12. 08:57
 9/12 A kérdező kommentje:

6os: egy párkapcsolat nem ennyiből áll... :)

Igen, ha magamnak, sikerül. Bár én a csiklómat is izgatom. Gondolkodtam rajta, hátha, ha ezt tenném akkor is, amikor épp valamilyen formában kényeztet, segítene.. de kellemetlenül érezném magam szerintem :S

2014. febr. 12. 17:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Pedig ezt kellene tenned! Mutasd meg neki, hogy neked, hogyan, mi esik jól...

Akár nyúlj le, és segíts rá.

Orál közben jelezd, mikor jó, mikor nem!

2014. febr. 12. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!