Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gaz, ha olyan kilógós alul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz, ha olyan kilógós alul?

Figyelt kérdés
Olyan a huvelyemet korulvevo resz mintha ket herezacsi lenne. De talan kilogo huscafatolra is tudnam hasonlitani. Nagyon felek a szextol emiatt...mi a velemenyetek. Gaz ha valaki 'nagyon husos' odalent. ? Felek h undinak talaljak :( kerlek a gonosz valaszoktol kimeljetek ! Segitsegert, nem lehuzasert fordultam hozzatok ! :)
2014. febr. 11. 22:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amúgy kettes nem látod a 0 %ékodat??

Nekem nem volt gondolatom a szex kezdetén ezekkel a dolgokkal,mivel 161 cm-es vékony csaj vagyok,csak éppen a pasijaim mind mondták,hogy ki gondolná,hogy nekem ilyen nagy "fülecskéim" vannak és milyen állat,milyen izgató.Idő kellett míg rájöjjek ez mit jelent,De ezek után,ha ez neked fúj,elég antiszexuál lehetsz.

2014. febr. 11. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán pörgetem ezt a százalék dolgot föleg amióta tudom milyen emberek írkálnak ide!Amúgy a tarifádat ide is ki írhattad volna nem kell privátban üzengetni.
2014. febr. 11. 22:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Milyen tarifámat,hogy élvezzük együtt a szexet ???
2014. febr. 11. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Azokat kisajkaknak hívják, és a lányok kb felének olyan. Nincs azzal semmi baj!
2014. febr. 12. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!